ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Φωτιά σήμερα το μεσημέρι στο Δαφνί

Μία ακόμη φωτιά καταγράφηκε σήμερα στο Χαϊδάρι και πιο συγκεκριμένα στο Δαφνί.

Οι φλόγες ξεπήδησαν γύρω στη μία το μεσημέρι δίπλα στο γήπεδο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου. Και πάλι οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι προήλθαν από το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος.

Στο σημείο αυτό δεν υπήρξε κίνδυνος για σπίτια και η ταχεία επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου απέτρεψε επέκταση σε χώρο του Νοσοκομείου με δέντρα.

Φωτιά σήμερα το μεσημέρι στο Δαφνί 3

Ο κώστας Φωτεινάκης μετά και το σημερινό συμβάν κάλεσε τον Δήμο να ζητήσει από την Πυροσβεστική τους φακέλους των συγκεκριμένων περιστατικών:

O Δήμος Χαϊδαρίου στα όρια του οποίου έχουν ξεσπάσει τρεις πυρκαγιές φέτος κάτω από τα καλώδια και πέρσι κατά πάσα πιθανότητα στο Βοτανικό Κήπο Διομήδους, αλλά και για τα προηγούμενα χρόνια, να αναζητήσει από την Πυροσβεστική Υπηρεσία τους φακέλους των πυρκαγιών με τις αναφορές για τα αίτια που τις προκάλεσαν και ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Μεγαλοδύναμος… Παιδά καλές οι καρδούλες και τα χρόνια πολλά αλλά αυτή δεν είναι πολιτική αλλά δημόσιες σχέσεις…. οκ, που αποδίδουν βεβαίως βεβαίως. Συνεχίστε έτσι και δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο .

Φωτιά σήμερα το μεσημέρι στο Δαφνί 5
Φωτιά σήμερα το μεσημέρι στο Δαφνί 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button