ΔΗΜΟΤΙΚΑ

“Έργο, σου λένε…”

Η” κ. Ε.Κ. βάλλει κατά πάντων για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην οδό Φαβιέρου. Η οποία παραμένει ημιπαραδομένη εδώ και πολλούς μήνες, αλλά, το χειρότερο, τα χρήματα για την ανάπλαση των πεζοδρομίων πετάχτηκαν στον κουβά… Δείτε γιατί:

Γειά σας και πάλι. Επανήλθα να παραπονεθώ (εσείς δεν το βλέπετε ή απλά το αποσιωπείτε) για το έργο της οδού Φαβιέρου…

Κάποια στιγμή πέρυσι εδέησε και μετά από φοβερή καθυστέρηση παραδόθηκε! Όχι όμως ολοκληρωμένο, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ο φωτισμός και έχουν αφήσει θέσεις τυλιγμένες με χρωματιστό πλαστικό για πότε; Ποτέ μάλλον… ένα έτος μετά… Τραγικοί!

Και αφήστε το άλλο… Έργο, σου λένε… Αλλά αυτό έγινε όχι για να εξυπηρετήσει τους πεζούς, αλλά για να δώσει νέες επίσημες θέσεις πάρκινγκ στους μαγαζάτορες! Μπράβο μας, αυτοί μας αξίζουν!
Πεζός δεν μπορεί να περπατήσει συνεχόμενα στα νέα πεζοδρόμια! Δεν υπάρχει χώρος από τα αμάξια και φορτηγά. Πρέπει ο πεζός να κατέβει στον δρόμο με κίνδυνο της ζωής του, ενώ φτιάχτηκε τρία μέτρα πεζοδρόμιο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ! Μας περιπαίζουν.

"Έργο, σου λένε..." 3

Πού είναι η απρόσκοπτη, συνεχόμενη και δίχως σκαμπανεβάσματα κυκλοφορία των πεζών στο νέο έργο; Εσείς τα γράφατε! Τώρα τι; Δεν μιλάτε;

Σε όλο το μήκος και στις δύο πλευρές ήταν έτσι χθες και προχθές. Το περπάτησα όλο ως τον Αγάθη, βρίζοντας τους ανεγκέφαλους!

(Οι φωτογραφίες είναι της αναγνώστριας.)

Πράγματι, τα γράφαμε

Η αναγνώστρια τα βάζει και με την εφημερίδα μας. Διότι στο άρθρο μας “Η νέα Φαβιέρου δείχνει πώς θα είναι το Χαϊδάρι τα επόμενα χρόνια” είχαμε υποστηρίξει ότι με στενότερο οδόστρωμα και φαρδύτερα πεζοδρόμια ο δρόμος θα λειτουργεί καλύτερα. “Χορταστικό πεζοδρόμιο με οδεύσεις τυφλών και σωστές ράμπες, ώστε η κίνηση όλων να είναι απρόσκοπτη”, σημειώναμε. Φρούδες ελπίδες… Επικρατεί και πάλι χάος, όπως και πριν την ανάπλαση. Απλώς τώρα ο διαβάτης αισθάνεται χειρότερα, λόγω του γεγονότος ότι πληρώθηκαν τόσα χρήματα.

Για τη Φαβιέρου μετά την ανάπλαση δημοσιεύσαμε και αυτά τα άρθρα:
Ατύχημα στη Φαβιέρου: “Είναι εγκληματικό να παραμένουν εκτεθειμένα τόσο καιρό!”
“Για τα ατελείωτα έργα της Φαβιέρου…”

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button