ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Ατύχημα στη Φαβιέρου: “Είναι εγκληματικό να παραμένουν εκτεθειμένα τόσο καιρό!”

Αγαπητό “Χαϊδάρι Σήμερα”,

Ονομάζομαι Αργυρώ Φουρλοπούλου και είμαι Χαϊδαριώτισσα 40 χρόνια. 

Είχα ένα ατύχημα σήμερα στον οδό Φαβιέρου και θα ήθελα να ενημερώσω σχετικά, προκειμένου, αφενός οι συμπολίτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην κινδυνεύσουν, αφετέρου, να επιληφθούν οι αρμόδιοι ώστε να επισπεύσουν την ολοκλήρωση των έργων και την άρση  του κινδύνου.

Ατύχημα στη Φαβιέρου

Στην προσπάθειά μου να σταθμεύσω το αυτοκίνητό μου σε προβλεπόμενη θέση, επί της οδού Φαβιέρου 23, μπροστά από το φαρμακείο, η μπροστινή δεξιά ρόδα βρήκε στο μεταλλικό μπουλόνι, με αποτέλεσμα να σκιστεί το λάστιχο. Το μπουλόνι βρίσκεται εκτεθειμένο στην άκρη του πεζοδρομίου στο ίδιο επίπεδο με το οδόστρωμα.

Όπως είναι κατανοητό, στο σημείο αυτό δεν υπάρχει ορατότητα από τη θέση του οδηγού. 

Τέτοια επικίνδυνα μπουλόνια υπάρχουν πάρα πολλά κατά μήκος ολόκληρης της οδού.

Ατύχημα στη Φαβιέρου: "Είναι εγκληματικό να παραμένουν εκτεθειμένα τόσο καιρό!" 3

Ευτυχώς το ατύχημα στη Φαβιέρου ήταν μόνο ένα λάστιχο. Αν ήταν ένα πόδι, ή ακόμα χειρότερα, κεφαλάκι παιδιού που σκόνταψε;

Αναρωτιέμαι, υπάρχουν άραγε ευθύνες πουθενά; Είναι εγκληματικό να παραμένουν εκτεθειμένα τόσο καιρό! Φυσικά ούτε λόγος για αποζημίωση!!!

Παρακαλώ, ενημερώστε ώστε να μην κινδυνεύσουν και άλλοι!

Παρόμοια Άρθρα

7 Σχόλια

  1. Το αυτοκίνητο ήθελε να παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο και παραπονιέται που κατέστρεψες τις βάσεις του φωτιμού;

  2. Βρε χιονονιφάδες, υπάρχουν καταστήματα που έχουν πινακίδες προσωρινής στάθμευσης πελατών πάνω στα πεζοδρόμια. Σε όλες τις γειτονιές υπάρχει κάτι αντίστοιχο, κυρίως όταν τα πεζοδρόμια είναι πολύ μεγάλα. Για παράδειγμα, το φαρμακείο/γυμναστήριο/κρεοπωλείο επί της Ιεράς οδού με την Οδό Κύπρου, έχει τεράστιο χώρο για προσωρινή στάθμευση. Στην οδό Φαβιέρου αντιστοίχως υπάρχει προσωρινή στάθμευση στο Φαρμακείο. Δεν ανέβηκε η γυναίκα πάνω στο πεζοδρόμιο με το έτσι θέλω, ώστε να κατηγορήσουμε εκείνη. Είναι κάτι που συμβαίνει από όλους τους πολίτες και μάλιστα τα καταστήματα αυτά πληρώνουν στον Δήμο για την παραχώρηση του πεζοδρομίου με σκοπό την προσωρινή στάθμευση. Μάθετε λίγο τι διαδικασίες γίνονται, μάθετε ότι τα μαγαζιά πληρώνουν για αυτές τις θέσεις, μάθετε ότι είναι υποχρέωση του Δήμου να βγάλει επιτέλους τα μπουλόνια, μάθετε ότι είναι υποχρέωση του Δήμου να την αποζημιώσει τη γυναίκα για τη ζημιά που έμαθε και μετά εκφραστείτε ελεύθερα.

  3. ο πεζός όμως, έχει; Για το ΙΧ, δίνεται εξηγηση σε επόμενο σχόλιο. Τη βρισιά την έχετε στο τσεπάκι “αναμαρτητε πολιτη”

  4. να γιασει το στόμα σου….!!!! υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι που σταθμεύουν ταμαξια με το έτσι θέλω σε πεζοδρόμιο…. τραγικό και δεν κάνουν τίποτα….. γενικά Χαϊδάρι και Αιγάλεω ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ!!! έχει απόλυτο δίκιο η κυρία όσο αφορά τον κίνδυνο για κάποιον πεζό που περπατάει …ητε παιδάκι …!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ …ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ …

  5. Τα έργα της οδού Φαβιέρου χαρακτηριστικά καθυστέρησαν χωρις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μονοδρομισεις στους πέριξ δρόμους με αποτέλεσμα κομφουζιο ειδικά τα πρωινά, με διαπλάτυνση του πεζοδρομίου,αλλά όχι ομοιόμορφη, με θέσεις πάρκινγκ σε σημεία με δέντρα που σχεδόν δεν περνάει καροτσάκι (γιατι εκεί;;;) , με στένεμα του δρόμου αλλά όχι τέτοιο ώστε να μην μπορείς να καβαλήσεις το πεζοδρόμιο εκατέρωθεν και να περιμένει από πίσω το λεωφορείο, εξάλλου το πεζοδρόμιο είναι προκλητικά χαμηλό…δεν βάφτηκαν οι διαβάσεις και τελικά τα έργα δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ! Μοιάζει ως μια καλή προσπάθεια αναβάθμισης και φρεσκαρισματος ενος ομολογουμενως παρατημένου δρόμου που μπερδεύτηκε μεταξύ των θέλω των καταστηματαρχών- πελατών και εκείνα των υπολοίπων πολιτών! Πραγματικά, οι ράμπες έξω από τα καταστήματα επί της ειδικής ανάγλυφης σήμανσης για τυφλούς, πώς συνδυάζονται με διεύρυνση πεζοδρομίου; είναι έργο για τους πεζούς ή για τους πελάτες δλδ;;;
    Υ.Γ. για αυτούς που αναρωτιούνται εάν η κυρία πάρκαρε νόμιμα ή παράνομα έξω από φαρμακείο, δείτε τι γίνεται έξω από το κατάστημα με τυχερά παίγνια και πως παρκάρουν εκεί και κερασάκι ::: μαγαζί – μάντρα πώλησης αυτοκινήτων γωνιακό ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο με σταθμευμένα ιχ φορτηγά – μόνιμη κατάληψη πεζοδρομίου και καθόλου ορατότητα στην έξοδο της Καβάλας προς Φαβιέρου σε διάβαση καρμανιόλα!!!
    Υ.Γ2 τουλάχιστον μετά από μήνες σκέφτηκε κάποιος στην αντιδιαμετρική γωνία των εργων στο Παλατάκι να δημιουργήσουν ασφαλή διάβαση για τους πεζούς πάνω στο πεζοφαναρο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button