ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ένα πολύ όμορφο και πλούσιο σε μηνύματα βίντεο από το δημοτικό σχολείο του Δαφνιού

Πολύ όμορφη και πλούσια σε μηνύματα είναι η δουλειά που μας ήρθε από το εργαστήρι δεξιοτήτων του 6ου Δημοτικού Σχολείου, στο Δαφνί. Σας την παρουσιάζουμε, αφού δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά και τη δασκάλα τους, κ. Κυριακή Μωραΐτη. Ακολουθεί σύσταση της εργασίας από τους ίδιους τους δημιουργούς της και το βίντεο που έφτιαξαν.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΤ΄ΤΑΞΗ

Πώς θα ‘ταν άραγε ο κόσμος μας, αν όλοι ήμασταν απολύτως όμοιοι σε εμφάνιση,  θρησκεία, στο ντύσιμο, σε ενδιαφέροντα, σε επιδόσεις; Έχουμε ποτέ αναρωτηθεί;

Με αφορμή το τρίτο εργαστήρι δεξιοτήτων που είχε τίτλο «Αποδέχομαι τον άλλον», οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης γίναμε ζωγράφοι, φωτογράφοι, αρθρογράφοι, παίξαμε παιχνίδια ρόλων… και τέλος δημιουργήσαμε ένα βίντεο, για να περάσουμε ένα μήνυμα για την διαφορετικότητα και την αποδοχή.

  • Στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι «Χέρια σαν αυτά» των Λοκομόντο σε μουσική και στίχους του Μάρκου Κούμαρη.
  • Έχει δημιουργηθεί με την εφαρμογή Animaker.
  • Οι φωτογραφίες, οι χαρακτήρες και τα βίντεο είναι από την gallery του Animaker, από το site flaticon (περιέχει εικόνες με άδεια χρήσης) και από το προσωπικό μας αρχείο.
  • Για τη συμμετοχή των μαθητών στο βίντεο και για τη δημοσίευσή του στο site του Σχολείου μας έχουν ληφθεί συναινετικές υπεύθυνες δηλώσεις γονέων.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button