ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δήλωση Σελέκου για την επίθεση στον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου από άνθρωπο του Μπέου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μιχάλης Σελέκος για την βιαιοπραγία δημοτικού συμβούλου του Αχιλλέα Μπέου κατά δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Η νεότερη εξέλιξη είναι ότι ο “μασκοφόρος μποντιμπιλντεράς” παραιτήθηκε από τη Δημοτικό Συμβούλιο.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Δήλωση του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου για την τραμπούκικη επίθεση στον Δημοτικό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου Κώστα Γαργάλα, από εκλεγμένο με την διοίκηση του Αχιλλέα Μπέου.

Η Δημοτική Αρχή του Χαϊδαρίου καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση στον Δημοτικό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου Κώστα Γαργάλα, από Δημοτικό Σύμβουλο της διοίκησης του Αχιλλέα Μπέου.

Η επίθεση αυτή του εκλεγμένου με την διοίκηση Μπέου συνδέεται άμεσα με την δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης υπέρ του λαού του Βόλου, κάτι το οποίο η Δημοτική Αρχή πολεμά με λύσσα.
Είναι δεδομένο πως δεν είναι τυχαίο το ότι η επίθεση αυτή έγινε τώρα, την ώρα που υπάρχουν σχέδια για εγκατάσταση σταθμού αποθήκευσης – επαναεριοποίησης LNG στο λιμάνι του Βόλου, μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη για τον λαό της περιοχής, στην αποκάλυψη των οποίων συνέβαλε και ο Κώστας Γαργάλας προσωπικά. Σχεδιασμοί που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε υπάρχουν και για τον Σκαραμαγκά και που η Δημοτική Αρχή  Χαϊδαρίου έχει αποκαλύψει και αντιπαλεύει μαζί με τον λαό.

Η διοίκηση Μπέου για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως έχει περίσσια «μαγκιά» και «νταηλίκι» απέναντι στα αιτήματα του λαού και όσους τα εκφράζουν, αλλά την ίδια ώρα είναι ο καλύτερος εκφραστής μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης όχι μόνο δεν τρομοκρατούνται, αλλά θα συνεχίσουν να έχουν ξεκάθαρο και σταθερό μέτωπο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική».

Παραιτήθηκε ο μασκοφόρος νταής του Αχιλλέα Μπέου

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο “μποντιμπιλντεράς” του Αχιλλέα Μπέου, Βασίλης Ζαχείλας, που την περασμένη Παρασκευή εισέβαλε με αποκριάτικη μάσκα στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ) επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου, Κώστα Γαργάλα.

Οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι τον κυνήγησαν, τον έπιασαν στις σκάλες και του έβγαλαν τη μάσκα, αποκαλύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα. 

«Εκφράζω την λύπη μου για το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκην, χάνοντας δυστυχώς την ψυχραιμία μου, πέφτοντας στην παγίδα της προκλητικής συμπεριφοράς, με συνεχείς ύβρεις, ειρωνείες στο πρόσωπο μου από το δημοτικό συμβούλιο Κώστα Γαργάλα. Για την πράξη μου θα κριθώ από την Δικαιοσύνη, στη διάθεση της οποίας βρίσκομαι και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», αναφέρει στην ανακοίνωση παραίτησης ο Βασίλης Ζαχείλας.

«Έχω μάθει στη ζωή μου, να ενεργώ αυτοβούλως, συναισθηματικά, παρορμητικά, χωρίς να καθοδηγούμαι από κανέναν, να μην κρύβομαι και αναλαμβάνω πλήρως τις συνέπειες των πράξεών μου».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button