ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΞΟΔΟΣ

“Θράκα”, το ψητοπωλείο που έγινε η καθημερινή μας συνήθεια

Παραδοσιακό ψητοπωλείο
 ΘΡΑΚΑ  

 ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ   

Έχει κάνει brand στο σουβλάκι εδώ και χρόνια. Όταν η επιχείρηση πέρασε σε νέα χέρια, σκέφτηκα πώς θα ΄χανα το  νόστιμο σουβλάκι που θυμόμουνα, όπως το έπαιρνα αχνιστό στημένη στην ουρά… Ευτυχώς  η συνέχεια με διέψευσε. Η νέα εποχή στη Θράκα έκανε απλώς το καλό καλύτερο. Το σουβλάκι φόρεσε τα καλά του και μάς υποδέχεται πια σε ένα νέο χώρο, με φανερό
μεράκι στο φαγητό και στη διακόσμηση.

"Θράκα", το ψητοπωλείο που έγινε η καθημερινή μας συνήθεια 1

Ο ανανεωμένος χώρος είναι η σύνοψη μιας εικόνας αγαπητής, οικείας και φιλόξενης. Μια πανέμορφη ξύλινη πόρτα με χαραγμένα τα σημάδια του χρόνου, ξύλα θαλασσοφαγωμένα που έγιναν στυλάτα φωτιστικά, ρετρό διαφημίσεις εποχής, αμέτρητα αλουμινένια
κουζινικά σκεύη που κρεμάστηκαν ψηλά, καθώς και επαναλαμβανόμενα μικρά καταπράσινα φυτά, όλα συνθέτουν ένα χώρο με συνέπεια και design σε κάθε λεπτομέρειά του. Οι μοντέρνες γυάλινες επιφάνειες που το περιβάλλουν προστατευτικά ολοκληρώνουν με ένα ευπρόσδεκτο contrast.

"Θράκα", το ψητοπωλείο που έγινε η καθημερινή μας συνήθεια 3

Η φροντίδα για τη διακόσμηση αντανακλά και το μεράκι για το φαγητό: Η προετοιμασία είναι καθημερινή και ξεκινά από νωρίς το πρωί με την αγορά φρέσκων πρώτων υλών, κατασκευή, ζύμωμα, φροντίδα της υγιεινής…

Είναι φανερό πως το σουβλάκι εδώ το μεταχειρίζονται ως εκλεκτό έδεσμα, που του αξίζει μια θέση στην καθημερινότητά μας.

Μπράβο Σταύρο! Μπράβο Σπύρο! 

5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΑ 

  • Το καλαμάκι είναι 100% χειροποίητο. Φτιάχνεται καθημερινά στο κατάστημα από διαλεχτέςμπουκιές φιλέτου χοιρινού λαιμού.
  • Οι γύροι (χοιρινό & κοτόπουλο) φτιάχνονται επιτόπου από εκλεκτά, φρέσκα, ελληνικά
    κρέατα. Χρησιμοποιούνται ελάχιστα μπαχαρικά, γιατί όπως λένε οι ίδιοι, το
    καλό κρέας δεν χρειάζεται “καμουφλάρισμα”.
  • Το μπιφτέκι λαχανικών της “κυρίας Όλγας” ζυμώνεται καθημερινά και περιέχει έξι είδη φρέσκων
    λαχανικών και πολλών μυρωδικών.
  • Η μυστική συνταγή του κεμπαπ, προέρχεται από την ανατολή και περιλαμβάνει αρνί και
    μοσχάρι.
  • Οι πίτες φτάνουν καθημερινά από ζυμωτήριο, πάντα αλάδωτες στα κάρβουνα, για ελαφρύ
    και υγιεινό σουβλάκι

Αξίζει να δοκιμάσεις μπιφτέκι γεμιστό και φιλέτο κοτόπουλου, αρκεί να έχεις λίγη παραπάνω υπομονή. Καλύτερο από της μαμάς σου!  

Μ Λ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button