ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Καθημερινό, μεσημεριανό φαγητό σε όλους τους μαθητές δημοτικού στο Χαϊδάρι!

Καθημερινό, μεσημεριανό φαγητό σε όλους τους μαθητές δημοτικού στο Χαϊδάρι! 1

Με την αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, συναντήθηκε στο γραφείο της (1 Μαρτίου) ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, για το θέμα της σίτισης των παιδιών στο σχολείο. Τον συνόδευε ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραγιάννης.

Ο δήμαρχος ζήτησε από την υπουργό την έναρξη προγράμματος σίτισης όλων των μαθητών των δημοτικών σχολείων της πόλης μας. Η κ. Φωτίου υποσχέθηκε πως αυτό θα ξεκινήσει άμεσα να υλοποιείται και στο Χαϊδάρι, στο πλαίσιο του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε όλα παιδιά θα δίνεται καθημερινά πλήρες, ζεστό μεσημεριανό γεύμα, αμέσως μετά τη λήξη της διδασκαλίας. Ομοίως φαγητό  θα δίνεται και στα προσφυγόπουλα, που παρακολουθούν απογευματινά μαθήματα σε δύο δημοτικά σμχολεία της πόλης μας.

Καθημερινό, μεσημεριανό φαγητό σε όλους τους μαθητές δημοτικού στο Χαϊδάρι! 3
Θεανώ Φωτίου.

Υπολογίζεται ότι θα διανέμονται καθημερινά περίπου 2.000 συσκευασμένα γεύματα, παρασκευασμένα από κέτερινγκ, με την ευθύνη της διανομής να ανήκει στον Δήμο, που θα χρησιμοποιήσει το προσωπικό του. Η δαπάνη του προγράμματος θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το πρόγραμμα αυτό εφαρμόζεται ήδη στον Δήμο Περάματος και αναμένεται να ξεκινήσει και σε άλλους Δήμους της Δυτικής Αθήνας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button