ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η Ανθοκομική Έκθεση Αιγάλεω θα έχει ένα ευρηματικό Λούνα Παρκ

Με αφορμή τη διενέργεια της 20ής Ανθοκομικής Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μπαρουτάδικο, ο Δήμος Αιγάλεω διοργάνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων!

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 κατά τις ώρες 17:00 – 21:00, ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ,) διοργανώνει περιβαλλοντική δράση με θέμα την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος και φέρνει στην πόλη μας το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί εντός του Άλσους Αιγάλεω σε ένα ονειρεμένο πολύχρωμο μωσαϊκό που συνθέτουν τα άνθη και τα φυτά των εκθετών.

Στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», μέσα από δημιουργικά παιχνίδια (φιδάκι, στόχος, μπάσκετ, ψάρεμα, bowling, παζλ, τσουβαλοδρομίες κ.ά.), τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ανακύκλωση συσκευασιών και την προστασία του περιβάλλοντος με βιωματικό τρόπο, ενώ θα λάβουν και πολλά αναμνηστικά δώρα.

Στόχος της διαδραστικής εκδήλωσης, που εκπαιδεύει και ταυτόχρονα διασκεδάζει και ψυχαγωγεί τα παιδιά σχετικά με τα ανακυκλώσιμα υλικά, είναι η απόκτηση γνώσεων, ώστε να αναπτύξουν ένα σύστημα αξιών υπευθυνότητας και σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον, που θα διασφαλίσει την ποιότητα της ζωής τους και τη βιωσιμότητα του πλανήτη για τις επόμενες γενιές.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button