ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ακτή Σκαραμαγκά: Μοχλός ανάπτυξης και θέσεων εργασίας

Οι Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου επαναφέρουν στο προσκήνιο την παλαιότερη πρότασή τους για την ανάπτυξη της Ακτής Σκαραμαγκά, ενόψει της διεκδικητικής προσπάθειας που αναμένεται να αναπτυχθεί από τον Δήμο Χαϊδαρίου, μετά το ομόφωνο ψήφισμα κατά της κυβερνητικής πρωτοβουλίας για την εκποίηση της Προβλήτας 4. 

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος δηλώνει έτοιμος να καταθέσει και πάλι την πρόταση για τον Σκαραμαγκά, που περιλαμβάνεται στην πρόταση «Μονοπάτια Πολιτισμού – Σκαραμαγκάς». 

Η επιστολή του κ. Σπηλιόπουλου στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου: 

ΘΕΜΑ: Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για ημερίδα και παρουσίαση θέσεων με θέμα τα 220 στρέμματα στο Σκαραμαγκά.

Κε Πρόεδρε,

Συναινώντας στο ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τη διεκδίκηση και απόδοση στον Δήμο Χαϊδαρίου του παραθαλάσσιου μετώπου της Ακτής Σκαραμαγκά, αναδείξαμε την ανάγκη μιας ημερίδας με σκοπό την ενημέρωση των Δημοτών αλλά και την παρουσίαση των προτάσεων, θέσεων της Δημοτικής αρχής, των Δημοτικών Παρατάξεων, της Περιφέρειας των αρμοδίων Υπουργείων, των επιστημονικών και τεχνικών ιδρυμάτων, των φορέων της πόλης κ.ά.

Στο πλαίσιο της ημερίδας για τη διεκδίκηση από το Δήμο Χαϊδαρίου, την ανάπλαση, τη διαμόρφωση των 220 στρεμμάτων, στην περιοχή της ΠΡΟΒΛΗΤΑ Νο4 και γύρω απ’ αυτήν, είμαστε διατεθειμένοι να αναπτύξουμε την πρότασή μας για Σκαραμαγκά που περιγράφεται στην αναπτυξιακή μας πρόταση «Μονοπάτια Πολιτισμού Σκαραμαγκάς».

Σας ενημερώνουμε ότι είχαμε καταθέσει σχετική πρόταση να συζητηθεί στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο με τα εξής στοιχεία:

Ημερομηνία: 3/10/2017, Αρ.Πρωτ. 27973/03-10-2017, Τίτλος «ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

Την ανωτέρω πρόταση για συζήτηση στο σώμα την καταθέτουμε εκ νέου προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Αναπτυξιακή μας πρόταση «Μονοπάτια Πολιτισμού – Σκαραμαγκάς» παρουσιάζεται στο ιστολόγιο του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου» https://psdhaidari.blogspot.com/2020/02/2019.html?m=1

Αναμένοντας την απάντησή σας στην εκ νέου κατάθεσης της πρότασή μας για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο,

Με εκτίμηση

Θοδωρής Σπηλιόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου»

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button