ΠΟΛΙΤΙΚΗΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει… λέει ο σοφός λαός

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Σε Δελτίο Τύπου του κ. Ντηνιακού που τιτλοφορείται: «Να αξιοποιήσουμε προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης στο Χαϊδάρι», επαναλαμβάνεται η ερώτηση που πραγματοποίησε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και με δεικτικό τρόπο κουνάει το δάχτυλο στην Δημοτική Αρχή ώστε «…να κινηθεί με άμεσο τρόπο και να υποβάλλει το σχετικό αίτημα, η ικανοποίηση του οποίου θα δώσει την ευκαιρία για να αναβαθμιστεί ενεργειακά μια αθλητική εγκατάσταση στην πόλη μας».

Να ενημερώσουμε τον κ. Ντηνιακό που πριν λάβει απάντηση στο ερώτημα που έθεσε, βιάστηκε να δημοσιοποιήσει την καταγγελία του, ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο οποίο αναφέρεται, αφορά τις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης,  Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδα. (για του λόγου του αληθές, παραθέτουμε και το link από το ΕΣΠΑ https://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=3644 και επίσης αντίστοιχο link που αφορά συχνές ερωτήσεις στο ΕΣΠΑ http://www.ymeperaa.gr/images/prosklhseis-ergwn/axones/10/10_4c_15_1_2-3_FAQ.pdf).

Εξ όσων γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, το Χαϊδάρι δεν ανήκει σε αυτές τις Περιφέρειες, εκτός αν ο κ. Ντηνιακός γνωρίζει κάτι παραπάνω. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που διαδίδεται κάτι ψευδώς προκειμένου να δυσφημιστεί η Δημοτική Αρχή, αλλά το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια».   

Καταλαβαίνουμε ότι κάτω από το άγχος της αντιπολιτευτικής του δράσης, ο κ. Ντηνιακός, προσπαθεί να πείσει ότι η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή δεν θέλει να αναβαθμιστεί η πόλη με προγράμματα ΕΣΠΑ κλπ. Δυστυχώς για τον ίδιο, σε κάθε πρόγραμμα ΕΣΠΑ ή οποιοδήποτε άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ο Δήμος μας διεκδικεί την ένταξη του, γιατί αυτά τα χρήματα είναι λεφτά που έχουν προκύψει από την φορολογία του λαού μας και απαιτούμε να αξιοποιηθούν προς όφελος του.

Την επόμενη φορά λοιπόν συστήνουμε στον κ. Ντηνιακό και την παράταξη του, τουλάχιστον να ελέγχουν τις πληροφορίες τους, προκειμένου να είναι χρήσιμες για την πόλη οι αντιπολιτευτικές τους αιχμές, ή τουλάχιστον για να μην εκτίθενται να περιμένουν την απάντηση.

Αυτή η Δημοτική Αρχή δεν βιάζεται να απαντήσει πριν διαπιστώσει την πραγματικότητα όπως πάντα και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα της πόλης με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Υ.Γ Οι υπηρεσίες του Δήμου μας λειτουργούν καθημερινά και θα ήταν πιο χρήσιμο αντί για ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο που αφορούν τέτοια θέματα, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης, να απευθύνονται εγκαίρως και αρμοδίως σε αυτές. 

 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button