ANIMALSΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

SOS Δήμος Χαϊδαρίου: Ζώα κινδυνεύουν

Κατερίνα Κούνουπα

Αυτές οι εικόνες δεν είναι από καμιά τεταρτοκοσμική χώρα. Είναι από το όμορφο Δάσος Χαϊδαρίου με τις πολυτελείς κατοικίες και τα ακριβά δημοτικά τέλη. Είναι από τον Δήμο που για τίποτα δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ!

Λεφτά για τα ζώα δεν υπάρχουν, υπάλληλοι και αυτοκίνητα για την καθαριότητα δεν επαρκούν και έτσι πρέπει να πορευόμαστε. Και για να προλάβω τα παπαγαλάκια που μπορεί να πουν ότι κάνω αντιπολίτευση, έχω να πω ότι έτσι είναι επί όλων των διοικήσεων τα πράγματα δυστυχώς.

Πάντα φώναζα και πίεζα αλλά τώρα η υπομονή μου εξαντλήθηκε πια γιατί εκεί πέρα έβαλαν και τόσες ψυχές απροστάτευτες που κινδυνεύουν να γίνουν παρανάλωμα αν συμβεί οτιδήποτε.

Σε χώρο που έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων δείτε η πολιτεία τι έχει και πως διαφυλάσσει από τις πυρκαγιές τη φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους που μένουν σε απόσταση αναπνοής.

Για μια ακόμα φορά σήμερα κάλεσα να έρθουν να καθαρίσουν. Η υπηρεσία καθαριότητας δεν έχει λέει όχημα. Η Υπηρεσία Πρασίνου δεν έχει υπαλλήλους και ο δήμος γενικά δεν έχει λεφτά για να φτιάξει κάτι πιο ευπρεπές για τα ζώα.

Μέσα στον χώρο φιλοξενίας όπως τον ονόμασαν ένα σωρό εύφλεκτα υλικά. Ξύλα, πανιά και ότι νάναι. Πίσω από αυτόν άλλα τόσα τέτοια μαζί με ξερόχορτα που καμιά σταγόνα νερό δεν τους ρίχνουν όπως θα έπρεπε.

Δίπλα το χωράφι με πεταμένα πλαστικά και χόρτα ξερά ακούρευτα. Έτσι και κάποιος κακόβουλος θελήσει να κάνει κακό τα ζώα θα καούν πάραυτα.

SOS Δήμος Χαϊδαρίου: Ζώα κινδυνεύουν 7

Ας έρθουν να τα δουν από κοντά όλοι οι υποψήφιοι και ας μιλήσουν και αυτοί για να καθαριστεί όλος ο χώρος ΧΘΕΣ. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι και αν συμβεί ΟΛΟΙ και αν θέλετε τις ψήφους μας ας δούμε τα έργα σας.

ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ!! ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

………………………………………………

ΣΟΣΣΣΣ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

SOS Δήμος Χαϊδαρίου: Ζώα κινδυνεύουν 9

Τα δικά μας δεν ειναι πυρόπληκτα. ΠΛΗΤΤΟΝ ΤΑΙ από τον καύσωνα και την καταδίκη στην οποία τα υποχρέωσε ο Δήμος μας να ζουν εδώ και ενάμιση μηνα. Κάτω απο τους 45 βαθμούς ζέστη σε κλουβιά χωρίς καμία μόνωση και μόνη προστασία κάποια τεντόπανα που εθελοντής έφερε και ναι μεν σκιάζουν αλλά μαζεύουν χειρότερα ζέστη. Δείτε ένα από αυτά και τι μαρτύριο τραβά.

Ντόλλυ, τσοπανοσκυλίτσα 60 κιλά σε κλουβί ούτε 4 τετραγωνικά κάτω από τον καυτό ήλιο, με τέντες που κρατάνε χειρότερα τη ζέστη.

Απαιτούμε να ανοίξει ο Δήμος χώρο κλιματιζόμενο να μεταφερθούν εκεί κάποια από αυτά τα ζώα ΤΩΡΑΑΑ.

ΕΠΙΣΗΣ χρειάζονται φιλοξενίες για μεγαλόσωμα ζωάκια μέχρι να φύγει ο καύσωνας.
Περιοχή Χαϊδάρι.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button