LIFESTYLE

Η Άννα Γούλα επιστρέφει με… χριστουγεννιάτικες ευχές για τον πρώην της

Η Άννα Γούλα, περσόνα που έχει δημιουργήσει η εικαστικός Χαρά Κολαΐτη και αποτέλεσε το πρότζεκτ της ως φοιτήτρια της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, κυκλοφόρησε το χριστουγεννιάτικο βίντεό της με τίτλο «Καλά Χριστούγεννα, Μαλάκα».

Αν διαβαστεί συνεχόμενα το όνομά της Αιγαλιώτισσας “σταρ”, αποκαλύπτεται αυτό που θέλει να παρωδήσει: Η trash μουσική σκηνή και ο λούμπεν νεοπλουτισμός που περιφέρεται γύρω από αυτήν.

Το βίντεο βασίζεται σε «κόψε-ράψε» βίντεο φίλων της Άννας Γούλα από διάφορα μέρη του κόσμου αλλά και σε footage που γύρισε η ίδια με την ομάδα της.

Ιδού!

«Αγαπημένοι μου φίλοι» λέει η Άννα Γούλα στο κείμενο που έστειλε στα Μικροπράγματα του Άρη Δημοκίδη. «Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και φέτος. Τα δικά μου φετινά θα είναι πιο όμορφα, πιο πλούσια και πιο αισθαντικά, χάρη στους τρεις μάγους που γνώρισα.

Γιατί, ναι, φίλοι μου! Υπάρχουν και μάγοι και μαγεία και εγώ την πιστεύω, τη λατρεύω αλλά και την εξασκώ! Αυτό τον καιρό λοιπόν ζω τη μαγεία των Χριστουγέννων και τη μαγεία του έρωτα!

Εύχομαι σε όλους σας, από τα βάθη της καρδιάς μου, να μαγευθείτε, να ερωτευθείτε, να αγαπηθείτε… Ε κι άμα δεν γουστάρετε να πάτε να γ…

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Υ.Γ. Και σε αυτούς που δεν!»

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button