ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανακατασκευή του ΚΑΠΗ Γρηγορούσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Υπογράφηκε χθες Πέμπτη 27/1 η σύμβαση του έργου ανακατασκευής του Γ΄ ΚΑΠΗ του ∆ήµου Χαϊδαρίου, που βρίσκεται στην πλατεία Σινασσού στη γειτονιά της Γρηγορούσας.

Το έργο περιλαμβάνει τα εξής:

– Αποξηλώσεις παλαιών φθαρµένων κουφωµάτων, επιστρώσεων δαπέδων καθώς και των ειδών υγιεινής και αντικατάστασή τους.- Τοποθέτηση νέων χωρισµάτων και ψευδοροφών από γυψοσανίδες.

– Νέα υγροµόνωση και θερµοµόνωση του κτιρίου με εξωτερική θερµοπρόσοψη.

– Συντήρηση της ηλεκτρικής εγκατάστασης του κτιρίου καθώς και των εγκαταστάσεων ύδρευσης και αποχέτευσης.

– Τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωµάτων, εγκατάσταση νέων τηλεφωνικών γραµµών καθώς και πλήρων συστηµάτων συναγερµού και πυρανίχνευσης.

– Αποξήλωση παλαιών κλιµατιστικών µονάδων και αντικατάστασή τους µε νέα, όπως επίσης και αντικατάσταση όλων των φθαρµένων σωληνώσεων.

Ο προϋπολογισµός του Έργου ανέρχεται στο ποσό των 402.440,00 €, συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α. 24% .Το έργο χρηματοδοτείται από την Ο.Χ.Ε. της Δυτικής Αθήνας. Στην εγκεκριμένη χρηματοδότηση από την ΟΧΕ συμπεριλαμβάνεται και η προμήθεια μικρού λεωφορείου για τις ανάγκες του ΚΑΠΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί με ξεχωριστή σύμβαση.

Είναι ένα σημαντικό έργο για τη γειτονιά της Γρηγορούσας, στην οποία ήδη εκτελείται το έργο ανακατασκευής του μικρού Θεάτρου ενώ σύντομα θα υπογραφεί και η σύμβαση για την ανάπλαση του κεντρικού άξονα της γειτονιάς, της οδού Φαβιέρου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button