ΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μοσχοβόλησε Πάσχα στο ζαχαροπλαστείο Κοσμικόν

Αν είσαι ο τύπος που εκτιμά τις παραδοσιακές συνταγές και ποιοτικές γεύσεις τότε έχεις ήδη στην καρδιά σου μια ξεχωριστή θέση για τα Πασχαλινά καλούδια του Κοσμικόν.

Το ζαχαροπλαστείο που λειτουργεί σταθερά από το 1961, και τα τελευταία χρόνια το έχουμε και δίπλα μας, προσφέρει αγαπημένες γεύσεις με την εγγύηση της ποιότητας που χαρακτηρίζει τις παρασκευές του όλα αυτά τα χρόνια. Και, για άλλη μια χρονιά χωρίς αυξήσεις τιμών!

Τσουρέκι – Κουλούρι – Αυγό

Οι τρεις Κλασικοί Πρωταγωνιστές του Πάσχα, το τσουρέκι, το κουλούρι και το σοκολατένιο αυγό που δίνουν στις γιορτινές μέρες την γεύση που τους αξίζει, σας περιμένουν στο Κοσμικόν φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές, ποιότητα υλικών, τέχνη και τελικά στην καλύτερη εκδοχή τους.

Το τσουρέκι του αφράτο, μαστιχωτό, γυαλιστερό και νόστιμο. Στολισμένο με το φιλέ αμυγλάδου και αρωματισμένο χάρη στην αυθεντική μαστίχα Χίου, το γνήσιο μαχλέπι και το εξαιρετικής ποιότητας φρέσκο βούτυρο που χρησιμοποιούνται στην παράγωγή τους, χρειάστηκε να ζυμωθεί πολλές φορές και να ωριμάσει στον χρόνο του πριν γίνει ανάρπαστο.

Μοσχοβόλησε Πάσχα στο ζαχαροπλαστείο Κοσμικόν 7

Τα Πασχαλινά κουλουράκια του Κοσμικόν είναι τραγανά, αφράτα και μοσχοβολάνε βούτυρο. Στρογγυλά, μπαστουνάκια και στριφτά όπως τα έφτιαχναν οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας, είναι πάντα φρέσκα και ιδανικά για να συνοδευόσουν τον καφέ των μεγάλων και το γάλα των μικρών.

Μοσχοβόλησε Πάσχα στο ζαχαροπλαστείο Κοσμικόν 9

Τα σοκολατένια Αυγά, λαγουδάκια και ζωάκια έχουν επίσης την τιμητική τους, αφού με την σειρά τους συμβολίζουν αντίστοιχα την αρχή της ζωής και την γονιμότητα. Οι εκλεκτές Σοκολατένιες δημιουργίες έχουν κατακλύσει το Κοσμικόν περιμένοντας τους νονούς να διαλέξουν αυτήν που θα προσφέρουν στο βαφτιστήρι όπως θέλει το έθιμο. Θα βρείτε δυο εκδοχές εξαιρετικής ποιότητας, σοκολάτα υγείας και βελγικές πραλίνες. Όσο για την ποικιλία ξεκινά από σοκολατάκι φτάνει σε αυγό 30 εκατοστών.

Μοσχοβόλησε Πάσχα στο ζαχαροπλαστείο Κοσμικόν 15

Βρίσκεσαι στο Κοσμικόν! Όλοι ξέρουμε πως δεν θα φύγεις από εδώ χωρίς γαλακτομπούρεκο, το γλυκό που είναι συνώνυμο με το όνομα του ζαχαροπλαστείου. Και θα ξαναγυρίσεις φυσικά γιατί αυτό είναι το γλυκό που θα κλείσει υπέροχα και το Πασχαλινό τραπέζι! :)

Καλό Πάσχα

Ζαχαροπλαστείο Κοσμικόν | Σταθμός Αγ. Μαρίνα, Αιγάλεω Ιερά Οδός 335| Τ: 210.544.7828 

Μοσχοβόλησε Πάσχα στο ζαχαροπλαστείο Κοσμικόν 17

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button