ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Άρης Πανόπουλος στον Αντ1:  Αθωράκιστη η πόλη του Χαϊδαρίου

«Η αυτοδιοίκηση πρέπει πρώτα να σέβεται και να στηρίζει τον άνθρωπο και αυτός είναι ο στόχος μας» δήλωσε στο ξεκίνημα της συνέντευξής του στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του τηλεοπτικού σταθμού του Αντ1 ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος το πρωινό της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, ανακοινώνοντας ως ένδειξη σεβασμού για τους πληγέντες των περιοχών της Θεσσαλίας, την διακοπή κάθε δράσης του συνδυασμού μέχρι και τη Δευτέρα 11-9-2023 με σκοπό να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα προσέγγισης & μεγαλύτερης προσέλευσης αναγκαίων αγαθών στα γραφεία του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι».

Ο ίδιος, με αφορμή τις βιβλικές καταστροφές που αντιμετωπίζει η χώρα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις, αναφέρθηκε στο δημοπρατημένο αλλά σταματημένο αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Αθηνών που δημιούργησε για άλλη μια φορά προβλήματα στη διέλευσή των οχημάτων, όπως και στο ανεκπλήρωτο αντιπλημμυρικό έργο στη Δυτική Λεκάνη του Δάσους καθώς και στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου, όπου, παρότι ξεκίνησε από την Περιφέρεια δεν ελήφθησαν οι κατάλληλες πρωτοβουλίες και έμεινε πίσω.

Για τα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στην πόλη μας ο Άρης Πανόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν χρηματοδοτούμενα προγράμματα που μπορούν να αξιοποιηθούν αρκεί να υπάρχει σχέδιο, πρόγραμμα και να μπορέσεις να τα διεκδικήσεις, έχοντας σωστή συνεργασία με την κεντρική εξουσία. Υπάρχουν κονδύλια από το ΕΣΠΑ που μπορούν να θωρακίσουν την πόλη μας. Εκεί θα στραφούμε γιατί έτσι θα αντιμετωπιστούν παρόμοιες καταστάσεις, γιατί οι εικόνες αυτές δεν τιμούν κανέναν.»

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button