ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαράκωνε αυτοκίνητα στο κεντρικό Χαϊδάρι!

 

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα εσκεμμένης φθοράς σε αυτοκίνητα στην οδό Φιλοπάππου και άλλες γειτονιές γύρω στο κέντρο Χαϊδαρίου προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στους πολίτες. Τελικά ο δράστης συνελήφθη σήμερα το πρωί, 19 Ιουλίου, και είναι ένας 60χρονος από το Λουτράκι!  

Εδώ και αρκετές μέρες κάποιοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αντιμετώπιζαν οδυνηρή έκπληξη βρίσκοντας την περιουσία τους χαρακωμένη με μαχαίρι! Προχτές το πρωί ένας πολίτης αντιλήφθηκε την ύποπτη κίνηση κάποιου αγνώστου και κατάλαβε ότι αυτός κατέστρεφε τα ΙΧ, αλλά τον έχασε. Σήμερα το πρωί “έστησε καρτέρι” περιμένοντας ότι θα ξαναέρθει και πράγματι δικαιώθηκε! Είχε το κινητό στο χέρι και μόλις ξεκίνησε “το έργο του” ο δράστης αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να γίνει η σύλληψη στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας.

Όπως διαπιστώθηκε ο 60χρονος Έλληνας με το λεωφορείο της γραμμής κατέβαινε καθημερινά πρωινές ώρες στο Χαϊδάρι. Σκοπό του είχε να χαρακώσει όποια αυτοκίνητα «έβαζε» στο μάτι. Ήταν η ικανοποίηση ενός παράλογου πάθους. Παραδέχτηκε την ενοχή του με τη δικαιολογία ότι “έκανε παρέμβαση” όταν ένα αυτοκίνητο δεν ήταν «καλά παρκαρισμένο”. Κουβαλούσε πάντα μαζί του ένα μικρό αιχμηρό μαχαίρι, που το έκρυβε στην παλάμη ή στην τσέπη του και προκαλούσε φθορές σε διάφορα μεταλλικά σημεία του οχήματος.

Αρκετά τα θύματα του

Οι καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου έφταναν η μία πίσω από την άλλη. Ο δράστης εντοπίστηκε με τον τρόπο που αναφέραμε και συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ Χαϊδαρίου, με τη βοήθεια και οπτικού υλικού. Αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του. Αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Οι έρευνες των ανδρών του Α.Τ Χαϊδαρίου συνεχίζονται.

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button