ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας τα λείψανα του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού

Την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, θα έχουν οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου το προσεχές διάστημα στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας.

Η τελετή υποδοχής των θαυματουργών λειψάνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις 7 το απόγευμα μπροστά στον Ναό, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, παρουσία κλήρου και λαού.

Για το λόγο αυτό στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας έχουν προγραμματισθεί πλούσιες λειτουργικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 14 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 22 Απριλίου, ενώ ο ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες.

Οι ιερείς που επιθυμούν να επισκεφθούν οργανωμένα με την ενορία τους το Ιερό Προσκύνημα κατά τις ημέρες εκείνες, δύνανται να λάβουν μέρος στις ιερές ακολουθίες, αφού πρώτα επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2107272305 ή στο email: [email protected].

Στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας τα λείψανα του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού 3

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος με πνευματική χαρά προσκαλεί όλους τους πιστούς να προσέλθουν στο μεγάλο αυτό ιστορικό γεγονός τόσο για την Πρωτεύουσα όσο και για το Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας.

Πηγή: orthodoxia.info

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας στον ομώνυμο δήμο της Αττικής υπάγεται στην κατοχή, κυριότητα και διοίκηση της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος από τις 20 Απριλίου του 1949, βάσει του υπ’ αριθ. 957 Α.Ν., αν και ο δήμος της Αγίας Βαρβάρας ανήκει πλέον στην εποπτεία της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button