ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαγούλα: Νέα απόπειρα αρπαγής παιδιού – Στιγμές τρόμου για 8χρονη που επέστρεφε από την παιδική χαρά

Πληθαίνουν τα περιστατικά απόπειρας αρπαγής ανηλίκων με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί έντονη ανησυχία στους γονείς. Μια νέα υπόθεση απόπειρας αρπαγής εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές, αυτή τη φορά με επίκεντρο την Μαγούλα.

Γονείς κατήγγειλαν το απόγευμα της Παρασκευής ότι άγνωστος άνδρας πλησίασε την 8χρονη κόρη τους και προσπάθησε να την βάλει στο αμάξι του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το παιδί, ο μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε ένα γκρι αυτοκίνητο, την προσέγγισε ενώ επέστρεφε με τα πόδια από την παιδική χαρά προς το σπίτι του, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων.

Αρχικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, σταμάτησε το αυτοκίνητό του δίπλα της και προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα, ωστόσο το κορίτσι δεν απάντησε και ο οδηγός επέμεινε καλώντας την να μπει στο αμάξι του. Τότε εκείνος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να την βάλει μέσα αλλά η 8χρονη έτρεξε στην αντίθετη κατεύθυνση προς την παιδική χαρά για να ζητήσει βοήθειαΕκείνος δεν μπόρεσε να κάνει αναστροφή και προσπάθησε να την ακολουθήσει με τα πόδια, αλλά έπειτα από λίγο επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι του και το είπε στη μητέρα του η οποία μετέβη στο Τμήμα Μαγούλας και ανέφερε το εν λόγω περιστατικό. Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Μαγούλας, αναζητώντας οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής. Το παιδί έδωσε περιγραφή του άνδρα.

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Οι καμερες ποιες καμερες???? οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων και των εταιρειών???μπραβο ωραια ελληνική κοινωνια…σε αλες χωρες εχουν καμερες ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΡΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ’90 και εδω φοβούνται τον μεγαλο αδερφό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button