ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το ουρλιαχτό του ασθενοφόρου στην Ε.Ο., στον Σκαραμαγκά

Πολυσυζητημένο, αλλά και αδύνατο να το “καταπιείς”: Ένα ασθενοφόρο σε αναζήτηση διεξόδου στην πυκνή κυκλοφορία…

Μεσημεριανή ώρα, το ασθενοφόρο κινείται στην Εθνική οδό, στο ύψος της Λίμνης Κουμουνδούρου με τη σειρήνα και το φάρο σε λειτουργία. Εφημερία έχει το Θριάσιο Νοσοκομείο. Η κίνηση αρκετή, όσο πλησιάζει προς το φανάρι των ΕΛΠΕ. Και… ω του θαύματος, η λωρίδα που προορίζεται για τη σωτηρία της ζωής σε τέτοιες πιεστικές περιπτώσεις, όπου πιθανόν μετράει και το δευτερόλεπτο, γεμάτη αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου βλέπει τη ΛΕΑ κατειλημμένη, κόβει ταχύτητα και στρέφεται αριστερά, για να βρει χώρο να περάσει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα των δύο άλλων λωρίδων. 

Το ουρλιαχτό του ασθενοφόρου στην Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου ακούγεται για αρκετή ώρα, μέχρι να φτάσει στο φανάρι και να απεμπλακεί.

Η ίδια σκηνή επαναλαμβάνεται πάλι και πάλι. Φυσικά, όχι μόνο στο σημείο αυτό. Αν οι νόμοι δεν είναι αρκετοί για να πράξουμε το σωστό στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, ας προσπαθούμε να σκεφτόμαστε ότι το ασθενοφόρο ή η Πυροσβεστική σπεύδουν να σώσουν ένα δικό μας αγαπημένο πρόσωπο.

[Αφιερωμένο στους ανθρώπους που περιμένουν να βρουν τη σωτηρία τους στην έγκαιρη μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Αλλά και στα θύματα τροχαίων ατυχημάτων, που η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή… την κλωστή που κόβουν αυτοί που θέλουν να κόψουν δρόμο από τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, για να μην καθυστερήσουν, ενώ αντιλαμβάνονται ότι το μποτιλιάρισμα μπροστά οφείλεται πιθανότατα σε τροχαίο!]

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Γιατί η ΛΕΑ δεν είναι Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης…

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button