ΤΑΞΙΔΙΑLIFESTYLE

Στην Πορτογαλία ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής

Την πολύχρωμη Πορτογαλία, τη χώρα των μεγάλων θαλασσοπόρων και των μεγάλων εξερευνητών, των κουρσάρων  και των πρωτοπόρων των ανακαλύψεων, αποφάσισε να επισκεφθεί ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής “Το Πυργί Χίου”.

Κατά την 8ήμερη εκδρομή του, από 13 έως 20 Οκτωβρίου, θα γνωρίσουν τη μοναδική της ομορφιά, την ιστορία της και την πλούσια κουλτούρα και αισθητική της, που την στιγμάτισε η αρμονική συνύπαρξη διαφόρων εθνικοτήτων και πολιτισμών!

Όλοι μαζί θα βιώσουν αυτό το μοναδικό κλίμα της Πορτογαλίας σε ένα ταξίδι, όπως πάντα πλούσιο. Θα επισκεφθούν τη Λισσαβώνα, το Πόρτο, την Κόιμπρα, τη Φάτιμα, το Όμπιτους, το Αβέιρο, τη Σίντρα, την Κασκάις, το Εστορίλ, το Κάβο ντα Ρόκα!

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία, να επισκεφθούν την πρωτεύουσα της Ισπανίας Μαδρίτη, μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης, τη Σαλαμάνα,το Ελ Εσκοριάλ, το Καθέρες κ.ά.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Κα Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου, υπεύθυνη όπως πάντα της εκδρομής, και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν τους συμμετέχοντες για την ανταπόκρισή τους και υπόσχονται ότι θα περάσουν υπέροχα όπως γίνεται πάντα!

Δωρεάν συμμετοχή στο χορευτικό τμήμα

Ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής “Το Πυργί Χίου” ανακοινώνει την έναρξη της διδασκαλίας παραδοσιακών χορών για τη χρονιά 2018—2019.

Παρακαλούνται οι νέες – νέοι και τα παιδιά να συμμετέχουν για να ενισχύσουν την ήδη υπάρχουσα χορευτική ομάδα. Η διδασκαλία και γενικά η συμμετοχή στις δραστηριότητες του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου είναι δωρεάν για τα Μέλη του Συλλόγου!

Πληροφορίες-τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5910931-6972976306, κα Μαρία Μπρη – Παπαμακαρίου.

                                       

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button