ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Είναι υποχρεωμένοι οι πολίτες να μαζεύουν σκουπίδια;”

Δύο επιστολές, ένα θέμα: Σκουπίδια. Η διακοπή λειτουργίας της χωματερής την προηγούμενη εβδομάδα απορύθμισε το σύστημα αποκομιδής, ήρθαν και οι βροχές και το πρόβλημα κακοφόρμισε.

Να τι μας γράφουν δύο Χαϊδαριώτες, που έχουν κοινά σημεία στο σκεπτικό τους, όπως θα δείτε.
Δημήτρης Βασιλόπουλος, 24/6 
Σας γράφω γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση. Είμαστε εμείς υποχρεωμένοι να μαζεύουμε τα σκουπίδια από τους δρόμους; Γιατί πληρώνουμε δημοτικά τέλη; Δεν μπορεί να βγάλει ο Δήμος τους υπαλλήλους στους δρόμους να φτιάξουν λίγο την κατάσταση; Να τακτοποιήσουν έστω τα σκουπίδια στους κάδους και να μαζέψουν όλα αυτά που τα έχει πάρει η βροχή; Έχουν μείνει όλα στην μοίρα τους επειδή δεν μαζεύουν σκουπίδια αυτό το διάστημα. Πληρώνονται όμως για όλο αυτό το διάστημα που δεν τα μαζεύουν. Συγνώμη για το ύφος μου, αλλά έχω εξοργιστεί. Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι με σακούλες και μπουκάλια. Αυτό δεν έγινε σήμερα! Και την προηγούμενη βδομάδα που έβρεξε συνέβη πάλι και κανένας δεν έκανε τίποτα. Είναι υποχρεωμένοι οι πολίτες να τα μαζεύουν από την στιγμή που υπάρχουν υπηρεσίες;
Ελισάβετ Μπούρα
Ελισάβετ Μπούρα, 25/6
Εδώ είναι θέμα προστασίας περιβάλλοντος και δημόσιας υγείας. Βέβαια αφού δεν μιλάνε οι εκλεγμένοι στο Δημοτικό Συμβούλιο ως όφειλαν… Τίθεται  θέμα εύρυθμης λειτουργίας -λειτουργίας σκέτο, μάλλον- της Υπηρεσίας Καθαριότητας και μιλάμε για ανταποδοτικότητα, για χρήματα αποκλειστικά από τέλη δημοτών . Γατί δεν εντατικοποιήθηκε η εργασία αποκομιδής αυτές τις 4 ημέρες που είναι ανοιχτή η  χωματερή; Για τις 7 ημέρες  που ήταν κλειστή -φαντάζομαι- πληρώθηκαν κανονικά οι υπάλληλοι, όπως και οι υπερωρίες που κάθε μήνα ανεβαίνουν στη Διαύγεια. Στις φωτογραφίες εικονίζεται η σήμερα το πρωί η Αγ. Στρατοπέδου.  Και αλλού τα ίδια χάλια, στην Επαύλεως πίσω από το Δημαρχείο κοκ.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι της κ. Ελισάβετ Μπούρα.

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. o χειροτερος δημος του λεκανοπεδιου, ολοι οι ομοροι δημοι πεντακαθαροι και εμεις 2 εβδομαδες με σκουπιδια και ψαροκασελες της λαικης, ντροπη τους σε ολους εκει περα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button