ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πίστα πατινάζ χτες βράδυ δρόμοι του Δάσους!

Οδηγοί που ανέβαιναν χτες τη νύχτα τη Γ. Παπανδρέου διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι είχαν χάσει την πρόσφυση. Και σε άλλους δρόμους ο έλεγχος των οχημάτων ήταν πολύ δύσκολος. Τι είχε συμβεί;

Γύρω στις 10.30 μμ λεωφορείο του ΟΑΣΑ έφυγε από την αφετηρία της Πλατείας του Άνω Δάσους και ξεκίνησε το δρομολόγιό του. Ο οδηγός δεν είχε καταλάβει ότι το ντεπόζιτό του είχε διαρροή πετρελαίου. Κατέβηκε τη Σωκράτους, έστριψε στη Μάνης, την Ύδρας, την Αθανασίου Διάκου, την Αθηνάς, την Ηρώων Πολυτεχνείου. Μόνο όταν έφτασε στη Σουκατζίδη κατάλαβε τι συνέβαινε.

Αντί όμως να σταματήσει επιτόπου, ξεκίνησε με σκοπό να γυρίσει και πάλι στην Πλατεία του Άνω Δάσους. Το αποτέλεσμα ήταν να τρέχει πετρέλαιο και στην Γ. Παπανδρέου και την Ακροπόλεως.

Ο οδηγός είχει στο μεταξύ ειδοποιήσει την υπηρεσία του και ήρθε συνεργείο της ΕΘΕΛ, που ξεκίνησε να ρίχνει πριονίδι στους δρόμους για να απορροφήσει το πετρέλαιο. Παράλληλα προσέτρεξε και η Πολιτική Προστασία του Δήμου, που βοήθησε και χορήγησε πριονίδι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, στα συγκεκριμένα δρομολόγια, πράγμα που πιθανόν σχετίζεται με την κακή κατάσταση των λεωφορείων. Το 2022 συνέβησαν δύο ανάλογα περιστατικά, βλέπε Μείζον περιστατικό ρύπανσης οδοστρώματος – Πίστα πατινάζ η Γ. Παπανδρέου. Μετά από 6 μήνες συνέβη το ίδιο και μάλιστα τότε ανατράπηκε μία μοτοσυκλέτα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button