ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πίστα πατινάζ δρόμοι του Δάσους – Ανατροπή μοτοσυκλετιστή

Ένα ακόμη περιστατικό διαρροής λαδιών από λεωφορείο του ΟΑΣΑ – Επέμβαση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου

Όλα έγιναν όταν ξεκίνησε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, σήμερα το απόγευμα, από την αφετηρία στο Άνω Δάσος. Χωρίς να το καταλάβει ο οδηγός, άρχισε να τρέχει (από τρύπα στο ρεζερβουάρ;) πετρέλαιο. Σωκράτους, Μάνης, Ύδρας, Σουκατζίδη έγιναν πίστες πατινάζ και οι οδηγοί διαποίστωσαν ότι η πρόσφυση των οχημάτων τους είχε μειωθεί πολύ. Τελικά το λεωφορείο σταμάτησε στη διασταύρωση Σουκατζίδη και Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ανατράπηκε μοτοσυκλέτα, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν ο οδηγός της τραυματίστηκε.

Ειδοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου, που είναι αρμόδια για τον χειρισμό τέτοιων περιστατικών και 4 υπάλληλοι του Δήμου άρχισαν να ρίχνουν πριονίδι, για να απορροφηθεί το πετρέλαιο και να μην γλιστρούν οι δρόμοι, που έχουν και κλίση. Στο σημείο είχε έρθει και η Τροχαία.

Είναι το δεύτερο ίδιο περιστατικό εφέτος. Την πρώτη φορά είχαμε διατυπώσει το ερώτημα αν πρέπει να αναλάβει ο ΟΑΣΑ το κόστος της αποκατάστασης της ασφάλειας των δρόμων (ας μην ξεχνάμε ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου έχει βαρύ έργο μέσα στην αντιπυρική περίοδο). Ας εξεταστεί το ζήτημα αυτό, μήπως το “ρυπαίνων πληρώνει” οδηγήσει σε πιο προσεκτική η συντήρηση των λεωφορείων.

Βλέπε και εδώ:

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button