ΔΗΜΟΤΙΚΑ

“Όλες στον Αγώνα – Απαιτούμε και διεκδικούμε μαζί με τη δημοτική αρχή”

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Χαϊδαρίου (μέλος ΟΓΕ) στηρίζει και συμμετέχει  με απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης στην κινητοποίηση που οργανώνει ο Δήμος Χαϊδαρίου στις 21 Απρίλη στις 11.00 στην πλ. Δημαρχείου.

Απαιτούμε και διεκδικούμε μαζί με την δημοτική αρχή:

  • Να δοθεί γενναία χρηματοδότηση για δημιουργία δικτύου  δημόσιων και δωρεάν κοινωνικών υποδομών και υπηρεσιών για την ολόπλευρη προστασία των γυναικών και των παιδιών από τη πολύμορφη βία, χωρίς καμία επιχειρηματική δράση και εμπλοκή ΜΚΟ.
  • Να στελεχωθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Χαϊδαρίου  με όλο το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.
  • Να δοθούν άμεσα τα απαραίτητα κονδύλια για ασφαλή σχολικά κτίρια με κριτήριο τη ζωή των παιδιών μας.
  • Να δοθεί χρηματοδότηση για τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών μας, αλλά και για όσους θέλουν να βρουν μια δημιουργική διέξοδο. Αύξηση των κονδυλίων από τον κρατικό προϋπολογισμό για τη συντήρηση των δημοτικών υποδομών.
  • Ενίσχυση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Προσλήψεις όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού (ιατρών όλων των ειδικοτήτων, νοσηλευτών και βοηθητικού προσωπικού), με 24ωρη λειτουργία, με επαρκή υλικοτεχνική υποδομή, με αποκεντρωμένα ιατρεία και κινητές μονάδες για κατ’ οίκον επισκέψεις.
  • Να στελεχωθούν πλήρως τα δημόσια νοσοκομεία της περιοχής μας. Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και των συμβασιούχων, όλων των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας σε όλες τις δημόσιες δομές υγείας. Κέντρο οικογενειακού προγραμματισμού, εμβολιασμών, γυναίκας και παιδιού, ψυχικής υγείας, φυσιοθεραπευτήριο, φαρμακείο, παρέχοντας δωρεάν φάρμακα. Στελέχωση και εξοπλισμό για κάλυψη του προγεννητικού ελέγχου των εγκύων και τις ιδιαίτερες ανάγκες φροντίδας τους κατά την εγκυμοσύνη. Στελέχωση και εξοπλισμό για να πραγματοποιούνται κατ΄ οίκον επισκέψεις σε βαριά αρρώστους, ηλικιωμένους, ανάπηρους. 

Δεν πάει άλλο με αυτήν την πολιτική που μας αφήνει ανυπεράσπιστες γιατί η ζωή μας θεωρείται κόστος για το κράτος. Σε καλούμε να γίνεις μια από εμάς, να αντλήσεις δύναμη και κουράγιο μέσα από το συλλογικό αγώνα και τις διεκδικήσεις μας και να πάρεις μέρος μαζί μας αύριο στις 11:00  πμ στην Πλατεία Δημαρχείου!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ  
ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΗ, στις 11.00 π.μ.
στην κινητοποίηση στην πλ. Δημαρχείου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button