ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Ο Γιώργος Παπαχαρίσης δηλώνει “παρών” στην εκλογική μάχη του Οκτωβρίου

Άνθρωποι σαν το Γιώργο Παπαχαρίση δίνουν υπεραξία στον δημοτικό συνδυασμό που θα έχει την τύχη να τους εντάξει στο δυναμικό του. Το λέμε αυτό μετά λόγου γνώσεως, γιατί το “Χαϊδάρι Σήμερα” είχε με τη σειρά του την τύχη να συνεργαστεί μαζί του σε κοινωνική δράση που άφησε την ικανοποίηση της πραγματικής προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Ο Γιώργος Παπαχαρίσης, φαρμακοποιός και συγγραφέας με πλούσιο επιστημονικό έργο, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Ώρα Χαϊδάρι” του Άρη Πανόπουλου.

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα μας ανέφερε:

Συντάσσομαι με την ομάδα του Άρη Πανόπουλου, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο για το Χαϊδάρι. Πέρα από κάθε είδους σκοπιμότητα υπηρετώ εδώ και χρόνια κοινωνικούς σκοπούς και θέλω πολύ στην ίδια πορεία να μπει και ο Δήμος, αποκτώντας ανθρώπινο πρόσωπο, κοντά στον πολίτη και τη δύσκολη από πολλές πλευρές καθημερινότητά του. Ο Άρης στοχεύει στη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας, η οποία χωρίς αλαζονεία θα συμπορευτεί με τον πολίτη για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη σε αυτή την πόλη, που έχει τόσα ατού για να γίνει αστικό πρότυπο. Είμαι στο πλευρό τους με όλες μου τις δυνάμεις”.

Ο Γιώργος Παπαχαρίσης έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα ως πρόεδρος των Παλαιμάχων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου. Δεκάδες δράσεις ενημερωτικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από αυτή την ακούραστη κυψέλη και σε μία από αυτές συνεργαστήκαμε για να καταφέρουμε να βοηθήσουμε οικονομικά την οικογένεια μιας οχτάχρονης συμπολίτισσας να κάνει εγχείρηση στο κοριτσάκι της για να περπατήσει ελεύθερο. Η δράση αυτή, με τη συμπαράσταση πολλών συλλόγων και πολιτών του Χαϊδαρίου -και όχι μόνο- ολοκληρώθηκε με επιτυχία. (Βλέπε Η γλυκιά γεύση της νίκης – Μπράβο στη μικρή μας πόλη που έδειξε το δρόμο της αλληλεγγύης).

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button