ΚΟΣΜΟΣ

Νόμιζε πως κέρδισε 500 ευρώ, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική

Ενώ αρκετοί άνθρωποι ανά τον κόσμο προσπαθούν να βγάλουν έστω και ελάχιστο κέρδος από τα online casino, από λοταρίες και άλλα πολλά, ένας Ιρλανδός έγινε μέσα σε μία μέρα πλούσιος χωρίς να το καταλάβει! 

Ο τυχερός άντρας είχε αποφασίσει να «παίξει» το ιρλανδικό Λόττο. Η κλήρωση που τον ενδιέφερε έγινε στις 23 Δεκεμβρίου και έλεγξε τον λαχνό του την ημέρα των Χριστουγέννων. Όπως δήλωσε μετέπειτα και ο ίδιος, πίστευε πως είχε κερδίσει 500 ευρώ και ήταν ήδη αρκετά χαρούμενος που θα μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς τον Ιανουάριο. Έπειτα όμως είδε μήνυμα από την Εθνική Λοταρία και κατάλαβε ότι είχε τον αριθμό που κληρώθηκε. Την επόμενη εβδομάδα πήγε να παραλάβει το βραβείο του, αλλά εκείνη την στιγμή δεν περνούσε από το μηχάνημα.

Κάλεσε τους αρμόδιους της Εθνικής Λοταρίας για να λύσει το θέμα και έπειτα από λίγα λεπτά δέχτηκε ξανά κλήση από τους ίδιους. Τότε, του ανακοινώθηκε πως ήταν ο μεγάλος νικητής και είχε κερδίσει 1 εκατομμύριο ευρώ. Είναι πραγματικά απίστευτο, πως από εκεί που στοιχηματίζεις μικρά ποσά σε εταιρείες όπως η bet365 ή αγοράζεις λαχνούς με σκοπό κάποιο κέρδος να σε βοηθήσει στα έξοδα του μήνα σου, ξαφνικά να γίνεσαι εκατομμυριούχος και να εξασφαλίζεις ακόμα και τη ζωή των εγγονιών σου.

Συνεχίζοντας την ιστορία, εκείνη την ώρα έμεινε άφωνος. Φανταστείτε να μαθαίνετε μία τέτοια πληροφορία από το τηλέφωνο. Είναι δύσκολο να πιστέψεις πως όλο αυτό που ζεις δεν είναι όνειρο. Η Εθνική Λοταρία είχε δημοσιεύσει μία πανηγυρική φωτογραφία σε πρακτορείο, προτρέποντας τον νικητή να εμφανιστεί. Ο πρωταγωνιστής μας είδε την φωτογραφία, αλλά δεν κατάλαβε πως ήταν αυτός στον οποίο απευθυνόταν η εικόνα. Δεν μπορούσε καν να του περάσει από το μυαλό πως θα μπορούσε να έχει κερδίσει ένα τέτοιο ποσό.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ο λόγος που υπήρχε την ημέρα της κλήρωσης έπαθλο ενός εκατομμυρίου ευρώ, ήταν γιατί σε προηγούμενη κλήρωση ένας παίκτης δεν διεκδίκησε ποτέ το βραβείο του. Άμα αυτός ο άνθρωπος είχε εμφανιστεί ώστε να πάρει τα χρήματα που κέρδισε, δεν θα είχε γίνει ποτέ η επόμενη κλήρωση που έκανε κατά πολύ πλουσιότερο τον Ιρλανδό πρωταγωνιστή μας.
Έτσι τελειώνει η ιστορία του Ιρλανδού υπερτυχερού, που έγινε πλουσιότερα κατά ένα εκατομμύριο ευρώ μέσα σε λίγες μέρες. Όσα σημάδια και να είχε τις προηγούμενες μέρες, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν ο μεγάλος νικητής της Λοταρίας ή του δικού μας αντίστοιχου Λαχείου. Τα χρήματα που κέρδισε θα βοηθήσουν τον ίδιο και την οικογένειά του για αρκετά χρόνια ακόμα. Αρκεί να τα διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button