ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Νέος εξοπλισμός συλλογής βιοαποβλήτων στο Δήμο Περιστερίου

Με την παράδοση στον Δήμο Περιστερίου, 4 απορριμματοφόρων συλλογής στερεών αποβλήτων, 550 καφέ κάδων ειδικής ανακύκλωσης και παλετών κομπόστ συνεχίζεται ο κύκλος διανομής ειδικού εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών από την Περιφέρεια, σε δήμους της Αττικής. Τον εξοπλισμό παρέλαβε από τον Περιφερειάρχη Αττικής, ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Μ Τσιώτα.

Νέος εξοπλισμός συλλογής βιοαποβλήτων στο Δήμο Περιστερίου 3

Τον κ. Πατούλη συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραδίδοντας τον εξοπλισμό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο στη διαδικασία διανομής. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Χαιρόμαστε που σε αυτόν τον πολύ σημαντικό, μεγάλο και ιστορικό δήμο του Περιστερίου, με έναν άξιο δήμαρχο τον Ανδρέα τον Παχατουρίδη έχει σημειωθεί τόσο σημαντική πρόοδος και στη διαδικασία διαχείρισης τών βιοαποβλήτων. Ήδη πριν από ενάμιση χρόνο είχαμε παραδώσει 4 απορριμματοφόρα  τα οποία με την καθοδήγηση της Αντιδημάρχου κας Τσιώτα και με τις οδηγίες του Ανδρέα «έπιασαν τόπο» με πολύ καλά αποτελέσματα. Σήμερα παραδίδουμε άλλα τέσσερα απορριμματοφόρα και 550 καφέ κάδους, προκειμένου να διευκολύνουμε περαιτέρω το Περιστέρι στο έργο που κάνει στον τομέα της ανακύκλωσης, αξιοποιώντας σύγχρονα εργαλεία. Είμαστε βέβαιοι ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα έχουμε ένα ζηλευτό επίπεδο ευγενούς άμιλλας μεταξύ των δήμων της Αττικής. Θέλω να συγχαρώ πραγματικά το δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη, την κα Τσιώτα και όλο το επιτελείο τους για το έργο τους. Η ανακύκλωση δεν είναι κάτι αόριστο, είναι τρόπος ζωής προκειμένου να γίνει η καθημερινότητα μας καλύτερη αλλά και να παραδώσουμε ένα καλύτερο και υγιέστερο περιβάλλον στα παιδιά μας. Είμαι αισιόδοξος ότι με τέτοιες προσπάθειες όπως αυτή που γίνεται στο δήμο Περιστερίου η Αττική μας θα γίνει πολύ σύντομα, Πράσινη περιφέρεια- Πρότυπο στη Χώρα».

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης δήλωσε:

«Για να λειτουργήσουμε τον καφέ κάδο με το σωστό τρόπο, βοήθησε ο Περιφερειάρχης ο κ.  Πατούλης. Δημόσια θέλω να τον ευχαριστήσω καθώς χωρίς την σημαντική βοήθειά του δεν θα είχαμε πετύχει αυτά που έχουμε πετύχει. Ευχαριστούμε πολύ».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button