ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μιχάλης Σελέκος: Το θρασύ σήμα της νίκης από το “Αγία Βαρβάρα” που έκλεισαν

Στην Υγεία του Λαού και στα δικαιώματά του δεν μπαίνει λουκέτο

2013. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. κλείνει ή συρρικνώνει 8 Νοσοκομεία, στερώντας από το λαό δεκάδες κλινικές, εκατοντάδες κρεβάτια και άλλες υπηρεσίες υγείας.

Οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων, το εργατικό κίνημα, οι μαζικοί φορείς και οι κάτοικοι ξεσηκώνονται, κινητοποιούνται, απαιτούν να μην κλείσουν μονάδες υγείας που θα στερήσουν την δυνατότητα πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας στα λαϊκά στρώματα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις υποσχέσεις που έδινε, δεν έκανε τίποτα για την επαναλειτουργία των Νοσοκομείων.

Χαϊδάρι Σήμερα "Μάχη των τραπεζοκαθισμάτων" στο Χαϊδάρι. Αγανακτισμένοι δημότες, οργισμένοι καταστηματάρχες 7Πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση, κάτω από το βάρος της έλλειψης κρεβατιών και υποδομών αποφάσισε να λειτουργήσει στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα», κλινική όπου θα δέχεται ασθενείς με κρούσματα κορωναϊού. Είχαν μάλιστα το θράσος οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης να κάνουν το σήμα της νίκης, σε ένα Νοσοκομείο το οποίο έκλεισαν και για το οποίο δεν λένε κουβέντα για το αίτημα της άμεσης και πλήρους επαναλειτουργίας του.

Δεχόμαστε το σήμα της νίκης μόνο από τους ηρωικούς υγειονομικούς, που δίνουν καθημερινά έναν υπεράνθρωπο αγώνα μέσα σε αντίξοες συνθήκες, και μόνο σε αυτούς λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ακολουθεί βίντεο από τους αγώνες των εργαζομένων στο Νοσοκομείο “Αγία Βαρβάρα” με αίτημα να μην κλείσει το Νοσοκομείο: “Η κυβέρνηση υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού”. 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button