ΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαρία Συλάκου: Σχεδιάζουμε β΄ φάση αναβάθμισης του πόρταλ του Δήμου

Η κ. Μαρία Συλάκου, αναπληρώτρια διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού, Ηλεκτρικής Διακυβέρνησης και Δικτύων του Δήμου Χαϊδαρίου, απαντάει στο άρθρο “Για τον ιστότοπο του Δήμου Χαϊδαρίου”, του Κώστα Φωτεινάκη, που αφορά ελλείψεις του Portal του Δήμου, μετά την τελευταία αναβάθμισή του. Η κ. Συλάκου προαναγγέλλει δεύτερη φάση αναβάθμισης, με κάλυψη των κενών που επισημαίνονται. Συγκεκριμένα:  

Αξιότιμοι κύριοι του Χαϊδάρι Σήμερα / κύριε Κώστα Φωτεινάκη, χαίρομαι που αναδεικνύετε το θέμα και έτσι δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω για τα εξής:

Σας διαβεβαιώ ότι υπάρχει πρόβλεψη, από την Υπηρεσία μας, μέχρι τέλος του χρόνου, όλα αυτά τα ζητήματα που αναφέρετε πολύ σωστά να λυθούν. Συγκεκριμένα, προβλέπεται περαιτέρω αναβάθμιση του Portal-Φάση Β, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει την προσθήκη στο portal, νέων στοιχείων που είχαν εξαιρεθεί, όπως: 1) το Ιστορικό Λεύκωμα Χαϊδαρίου “Συνάντηση με την Ιστορία”, 2) το νέο Ιστορικό Λεύκωμα “Χρονογράφημα Ιστορίας – Ανθολόγιο Ιστορικού Λευκώματος Χαϊδαρίου”‘, 3) διασύνδεση του Portal με τη βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης αιτημάτων δημοτών, Haidari agenda. Επίσης, υπάρχει πρόβλεψη στο σχεδιασμό της Υπηρεσίας μας, για συντήρηση του πολύ σημαντικού έργου ΕΣΠΑ “Culhub”, στο οποίο αναφερθήκατε επίσης, καθώς μετά από κυβερνοεπίθεση στο διαδίκτυο, σε όλες τις πλατφόρμες WordPress, προέκυψαν δυσλειτουργίες, οφειλόμενες στο ελαττωματικό λογισμικό αυτό (αναφέρομαι στο WordPress). Σας διαβεβαιώ επίσης, ως καθ’ ύλην αρμόδια, ότι πρόκειται να ενημερωθεί άμεσα η νέα Διοίκηση για τη λήψη, σε σύντομο χρόνο, της σχετικής απόφασης, ώστε να προχωρήσουν τα έργα αυτά τα οποία είναι εξίσου σημαντικά και για εμάς τους Υπηρεσιακούς Παράγοντες, αφού αφορούν τη σπουδαία Ιστορία του τόπου μας, αλλά και την αναβάθμιση παροχής υπηρεσιών ΤΠΕ στους δημότες μας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και την υπομονή που επιδεικνύετε!

Μαρία Συλάκου 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button