ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κορωνοϊός: Δήλωση του δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού

Κορωνοϊός: Δήλωση του δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού 1Η αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στην χώρα και οι προειδοποιήσεις των ειδικών επιστημόνων ότι είναι πολύ πιθανή η έξαρση της ασθένειας το προσεχές διάστημα προκαλούν δικαιολογημένα τις ανησυχίες των συμπολιτών μας.

Οι αποφάσεις για κάθε μέτρο πρόληψης που πρέπει να ληφθεί ανήκουν στα αρμόδια Υπουργεία και σε αυτές πρέπει όλοι να υπακούμε. Μόνον η συντεταγμένη πολιτεία έχει την πληροφόρηση και τα μέσα για να αντιμετωπίσει σωστά την κατάσταση.

Πέραν από τις συλλογικές αποφάσεις υπάρχει και η ατομική ευθύνη του καθενός να τηρεί τις αναγκαίες προφυλάξεις και, εφόσον υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να έχει εκτεθεί στον ιό, να προστατεύσει όχι μόνον τον εαυτό του αλλά και τους υπόλοιπους.

Ο Δήμος είναι στη διάθεση κάθε κατοίκου που θέλει αυξημένη πληροφόρηση ή και συνδρομή για την διαχείριση τυχόν προβλήματος σχετικού με τον νέο ιό και με τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης.

……………………………..

Σημείωση εφημερίδας: Η παρούσα δήλωση του δημάρχου προηγείται χρονικά του άρθρου μας “6 ερωτήματα για τον Δήμο Χαϊδαρίου”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button