ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλικιωμένη Χαϊδαριώτισσα αισιόδοξη, σε κατ’ οίκον περιορισμό

Ο παρατεταμένος περιορισμός στο σπίτι δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, ακόμη κι αν πρόκειται για έναν ηλικιωμένο. Αν προστεθεί και η αγωνία της πιθανής νόσησης από τον γνωστό ιό, η κατάσταση γίνεται όχι εύκολα διαχειρίσιμη. Σε αυτή την φάση βρίσκεται ηλικιωμένη Χαϊδαριώτισσα που συμμετείχε στην εκδρομή της ενορίας της Παναγίτσας στους Αγίους Τόπους, μα η υγεία της και το ηθικό της κρατάνε καλά.

Σχετικά με την διαβίωσή της σε συνθήκες κατ’ οίκον περιορισμού, το «Χαϊδάρι Σήμερα» ρώτησε άνθρωπο του περιβάλλοντος ηλικιωμένης γυναίκας, καθώς προτίμησε να μην μας μιλήσει η ίδια. Εδώ και μια εβδομάδα, λοιπόν, από τότε που επέστρεψε από το προσκύνημα, τηρεί σχολαστικά την σύσταση του ΕΟΔΥ για 14ήμερο προληπτικό αυτοπεριορισμό στο σπίτι, ενώ την υγεία της παρακολουθεί ο ιδιώτης οικογενειακός της παθολόγος. 

Έχει εγγόνια και δισέγγονα! Χαίρεται γιατί απέκτησε πολλές τηλεφωνικές παρέες, μια και σε αυτό το διάστημα οι μοναδικές επαφές που έχει είναι μέσω τηλεφώνου. Όλη μέρα μιλάει με φίλες της, αλλά έχει και χρόνο να κάνει πολλές δουλειές του σπιτιού που τις έχει αφήσει πίσω.

Όπως μαθαίνουμε, τα παιδιά της την προτρέπουν να μην βγαίνει έξω από το σπίτι και της αφήνουν καθημερινά το φαγητό στις σκάλες. Η ίδια αισθάνεται καλά στην υγεία της και χωρίς κανένα σύμπτωμα ίωσης. Πιστεύει πως δεν είναι θύμα του κορωνοϊού και ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά.  

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button