ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Η βρίσκουμε πρόστιμα ή τα αυτοκίνητά μας τρακαρισμένα”

Οι λαϊκές αγορές φέρνουν μερικά προβλήματα μαζί τους στις γειτονιές όπου διοργανώνονται. Ένα τέτοιο ζήτημα βάζει η κ. Ε.Κ. για τη λαϊκή του Δάσους, που γίνεται στην 25ης Μαρτίου. Γράφει:

Αγαπητή Άμεση Δράση Αττικής,
Όταν έχει λαϊκή αγορά στον δρόμο όπου κατοικούμε κι αναγκαζόμαστε να ψάχνουμε επί ώρες να παρκάρουμε από την προηγούμενη μέρα για να αφήσουμε τον δρόμο της λαϊκής ελεύθερο, να μη βρίσκετε ευκαιρία να βγαίνετε να γράφετε για μαζεύετε χρήματα. Αν είναι έτσι, να αφήνουμε τα αμάξια μας πάνω στον δρόμο της λαϊκής. Έτσι κι αλλιώς αυτό συνέβη και καμία κλήση δεν κόπηκε στον τύπο που το παράτησε πάνω στη λαϊκή. Αποφασίστε τι θέλετε….

"Η βρίσκουμε πρόστιμα ή τα αυτοκίνητά μας τρακαρισμένα" 3
Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που το άφησε στο χώρο της λαϊκής δέχτηκε μια απλή παρατήρηση.

Όπως μας είπε η ίδια, μετακίνησε το αυτοκίνητό της στην πλατεία Ελευθερίας, με τις δύο δεξιές ρόδες στο πεζοδρόμιο, για να μην εμποδίζει τα φορτηγά της λαϊκής χωρίς ταυτόχρονα να κλείνει το πεζοδρόμιο. Όμως της έδωσαν κλήση. Μέχρις εδώ, η στάση της Αστυνομίας δεν είναι και παράλογη, φυσικά. Ωστόσο, σε άλλο όχημα, το οποίο ο ιδιοκτήτης δεν μετακίνησε και το άφησε μέσα στην λαϊκή αγορά, η Αστυνομία απλά άφησε ένα σημείωμα. Μήπως τελικά αυτή είναι η στάση που πρέπει να κρατούν οι κάτοχοι αυτοκινήτων των οδών όγιονται οι λαϊκές;

“Είναι ένα συχνό πρόβλημα κάθε Πέμπτη στην περιοχή και το θεωρώ απαράδεκτο”, λέει η κ. Ε.Κ και συνεχίζει: “Όσοι ζούμε στην περιοχή όπου γίνεται η λαϊκή ή βρίσκουμε πρόστιμα ή τα αυτοκίνητά μας τρακαρισμένα. Αυτή τη στιγμή στέλνω ένσταση στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής.”

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button