ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Για ακόμα μία φορά ο Μ. Σελέκος έγινε στόχος χυδαίας επίθεσης από τον Β. Ντηνιακό”

Η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Μ. Σελέκος απαντούν στην ανακοίνωση του Βαγγέλη Ντηνιακού σχετικά με το συμβάν που αναστάτωσε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και συνοδεύτηκε από αποχωρήσεις δημοτικών συμβούλων.

“Στο ίδιο έργο θεατές

Για ακόμα μία φορά, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, έγινε στόχος χυδαίας επίθεσης από τον κο Ντηνιακό, φτάνοντας στο σημείο να τον αποκαλέσει ψεύτη και ρατσιστή.

Η καταγγελία που έκανε ο Μ. Σελέκος

Αφορμή αυτή τη φορά ήταν η καταγγελία που έκανε ο Μ. Σελέκος για την απαράδεκτη και καταδικαστέα συμπεριφορά του Γενικού Γραμματέα του Δήμου εναντίον συγκεκριμένου εργαζόμενου του Δήμου, συμβασιούχου με 8μηνο. Συμπεριφορά βέβαια, η οποία δεν παρουσιάζεται πρώτη φορά, καθώς είναι γνωστός ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Γενικός Γραμματέας τους εργαζομένους. Αντί λοιπόν ο κος Ντηνιακός να ζητήσει ο ίδιος συγγνώμη για τη συμπεριφορά του συνεργάτη του και να τον καλέσει να κάνει το ίδιο, επέλεξε να επιτεθεί κατά άλλων.

Ξέρουμε όμως πως το συμβάν αυτό ήταν η αφορμή και μόνο.

Η πραγματική αιτία είναι ότι η διοίκηση Ντηνιακού πελαγοδρομεί ανάμεσα στα αδιέξοδα της πολιτικής που εφαρμόζει και στηρίζει, και προσπαθεί να θολώσει τα νερά, για να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται και να στρέψει αλλού τα βλέμματα.

Μ. Σελέκος
Μιχάλης Σελέκος, Βασίλης Παντελάρος.

Γιατί βολεύει τον Δήμαρχο να ανοίγει τέτοιου είδους αντιπαράθεση την ίδια μέρα, που μεταξύ άλλων, το Δημοτικό Συμβούλιο απασχόλησε η επιλογή της διοίκησης να ιδιωτικοποιήσει ακόμα ένα τμήμα του Δήμου, αυτό της μηχανοργάνωσης, επειδή συνταξιοδοτήθηκε ο υπάλληλος και δεν είχε τρόπο να καλύψει το κενό.

Αλήθεια εσείς που είστε, κατά τα λεγόμενά σας, τόσο καλοί στη διοίκηση και τη διαχείριση, τώρα το μάθατε ότι πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί; Γιατί τόσο καιρό δεν κάνατε τίποτα για να καλυφθεί το κενό; Μήπως γιατί είναι επιλογή σας, αντί να καλύπτετε τα κενά με μόνιμους υπαλλήλους, να στέλνετε υπηρεσίες στον ιδιωτικό τομέα, μετακυλίοντας το κόστος στους δημότες;

Μήπως αυτή η επιλογή και πολιτική σας, ταυτίζεται με την πολιτική όλων των κυβερνήσεων που θέλουν πετσοκομμένο δημόσιο τομέα, για να αλωνίζουν οι ιδιώτες και να πληρώνει ο λαός; Οι απαντήσεις είναι γνωστές, όπως και οι θέσεις σας. Αλλά να ξέρετε ότι δεν θα σας επιτρέψουμε να προχωρήσετε σε τέτοιες κινήσεις, ακόμα και αν πιστεύετε, όπως μάθαμε δια του αντιδημάρχου κου Αργυρόπουλου, ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να ενημερώσετε ούτε το Σωματείο Εργαζομένων ούτε το Δημοτικό συμβούλιο ούτε κανέναν. Θα μας βρείτε απέναντί σας!

Καλούμε, λοιπόν, τον κο Ντηνιακό και τους συνεργάτες του, να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Καταλαβαίνουμε ότι σας πονάνε οι θέσεις του ΚΚΕ και οι τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αλλά να ξέρετε ότι ο λαός του Χαϊδαρίου θα δώσει την 1η απάντηση στις βουλευτικές εκλογές, ενισχύοντας το ΚΚΕ και στηρίζοντας τους υποψήφιούς του, ώστε την επόμενη μέρα να είναι ακόμα πιο δυνατός και έτοιμος να αντιπαλέψει τις πολιτικές που εφαρμόζετε και εσείς και οι κυβερνήσεις που στηρίζετε. Και στη συνέχεια, οι εκλογές του Οκτώβρη είναι κοντά!

Υ.Γ.1: Αν νομίζετε ότι με τέτοιου είδους επιθέσεις και απειλές τύπου «αν συνεχίσετε έτσι θα σας κυνηγήσουμε νομικά», πρόκειται να μας τρομοκρατήσετε και να κάνουμε πίσω,είστε βαθιά νυχτωμένοι.

Υ.Γ.2: Το γεγονός ότι στην χθεσινή εκδήλωση του ΚΚΕ πληροφορηθήκαμε ότι απαγορεύεται η τοποθέτηση αφισών και σημαιών του κόμματος, το εκλαμβάνουμε ως κακόγουστο αστείο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button