ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη και τη Σωσώκα για τη ζεστή καρδιά τους – Το βίντεο της βραδιάς και backstage

Μια πολύ όμορφη βραδιά ερωτευμένων ζήσαμε χτες 14 Φεβρουαρίου στο Χαϊδάρι με την ευκαιρία της φωταγώγησης της πέτρινης καρδιάς του Δάσους.

Τον φωτισμό έκανε ο Δήμος Χαϊδαρίου στις 7 μμ. Με αυτή την αφορμή, στήθηκε “στα γρήγορα” και αφιλοκερδώς μια ζωντανή εκπομπή στο “Χαϊδάρι Σήμερα” από Δασιώτες, φίλους της εφημερίδας.

Την ιδέα έριξε ο Πάνος Σιδηρόπουλος, συνεργάτης μας και “ψυχή” της streamia. Στην παραγωγή τον βοήθησαν ο γιος του Αλέξανδρος και φωτογραφίες έβγαλε η Πόπη Ξοφάκη.

Το περιεχόμενο οφείλεται σε ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι με πολύτιμη συνεισφορά στον ελληνικό πολιτισμό: Δημήτρης και Αναστασία Μιχαλοπούλου. Ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος, καθηγητής θεολογίας – ιεροψάλτης – καθηγητής ελληνικής, βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής, έχει γράψει τη δική του ιστορία στα καλλιτεχνικά πράγματα της πόλης μας και έχει αφήσει τη σφραγίδα του με μοναδικές εκδηλώσεις. Η Σωσώκα Μιχαλοπούλου είναι μια γνήσια Μικρασιάτισσα τραγουδίστρια, με το μοναδικό μπρίο της Σμυρνιάς. Έχουν ένα εξαιρετικό μουσικό σχήμα και τους προτιμούμε για τις εκδηλώσεις μας.

Ανέβηκαν σε μια ταράτσα του Δάσους, με φόντο την κόκκινη καρδιά του Ποικίλου, αψηφώντας το κρύο. Η Σωσώ έκανε την εισαγωγή και μας είπαν δύο ερωτικά τραγούδια, με συνοδεία μόνο την κιθάρα του Δημήτρη, δίνοντας ποιοτικό περιεχόμενο στην καθιερωμένη “τελετή φωτισμού της καρδιάς”.

Τους ευχαριστούμε και τους 5 θερμά. Και να είμαστε γεροί του χρόνου να ξανατραγουδήδουμε μαζί τους.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button