ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ένας (ακόμα) δικός μας άνθρωπος στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά

Περί Περιφερειακών Εκλογών και Χαιδαρίωτικων Υποψηφιοτήτων.

Ο λόγος για τον Μάνο Πετούση, ή Δημήτρη Μαραθάκη τον γιατρό του Σασμού, όπως μας έχει συστηθεί τον τελευταίο χρόνο. Ο γνωστός, αγαπητός μας, και χαϊδαριώτης ηθοποιός, που διετέλεσε πρόσφατα αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου, κάνει το επόμενο βήμα στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά και είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αθήνας με τον συνδυασμό “Αττική Μπροστά”.


Ο Μάνος Πετούσης, σκηνοθέτης με βραβευμένες παραστάσεις και ηθοποιός με σημαντικούς ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση, κατάφερε χωρίς ιδιαίτερη υποστήριξη να παρουσιάσει σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, ειδικά στην προ πανδημίας περίοδο στον δήμο Χαϊδαρίου, ενώ είχε την πρωτοβουλία και το γενικό πρόσταγμα στις πρόσφατες γιορταστικές δραστηριότητες Χριστουγέννων, Αποκριάς κτλ, που αναγνωρίστηκαν σαν πολύ επιτυχημένες.

Ένας (ακόμα) δικός μας άνθρωπος στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά 3

Στην κούρσα των περιφερειακών εκλογών και στον ίδιο συνδυασμό, βρίσκεται και άλλο ένα δημόσιο πρόσωπο της πόλης, η Ελευθερία Τοκατλίδη, Υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλιά, “Αττική Μπροστά” και η Χαϊδαριώτισα Δικηγόρος, Πολιτικός και εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος (υποψηφιότητα και βιογραφικό)

Η Ελευθερία Τοκατλίδη χαράζει νέα πολιτική διαδρομή

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button