ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η Ελευθερία Τοκατλίδη χαράζει νέα πολιτική διαδρομή

20 χρόνια πολιτικά ενεργή από διάφορες θέσεις στον Δήμο Χαϊδαρίου είναι η Ελευθερία Τοκατλίδη. Τώρα βρίσκεται σε αλλαγή πορείας: Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αττική Μπροστά” του Νίκου Χαρδαλιά, στον Δυτικό Τομέα Αθήνας.

Πιο αναλυτικά:

Φίλες και φίλοι,

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου στο Χαϊδάρι, στα κοινά του οποίου δραστηριοποιούμαι επί σχεδόν 20 χρόνια. Ως Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτική Σύμβουλος, αλλά και ως ενεργή πολίτης, κλήθηκα να αντιμετωπίσω πολλά ζητήματα, ιδίως στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, βρίσκοντας πάντα χρήσιμες και πρακτικές λύσεις. Απόκτησα γνώσεις και εμπειρία, έκανα φίλους και, θέλω να πιστεύω, ότι κέρδισα το σεβασμό των συμπολιτών μου.

Το ίδιο πάθος και εργατικότητα που έδειξα με ό,τι και αν καταπιάστηκα στο Δήμο Χαϊδάριου, αλλά και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει, θέλω να αξιοποιήσω για όλη τη Δυτική Αθήνα. Για το Περιστέρι, το Αιγάλεω, το Ίλιον, την Αγία Βαρβάρα, τους Αγίους Αναργύρους – Καματερό, την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι. Περιοχές με πολλά προβλήματα, αλλά και με μεγάλες προοπτικές.

Η Δυτική Αθήνα δεν είναι πλέον οι υποβαθμισμένες συνοικίες των περασμένων δεκαετιών. Έχουν γίνει πολλά βήματα μπροστά αλλά πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα, ώστε να μην έχουν οι γειτονιές μας να ζηλέψουν τίποτα από εκείνες της υπόλοιπης Αττικής.

Ως υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος στο Δυτικό τομέα Αθηνών, έχοντας ως εφόδια τη γνώση των προβλημάτων, αλλά και των δυνατοτήτων της Δυτικής Αθήνας θα αγωνιστώ για την συνολική ανάταξη της περιοχής. Με δράσεις για το αστικό περιβάλλον, την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων, τις υποδομές, δράσεις που θα στηρίζουν την καθημερινότητα των εργαζόμενων και ιδίως των γυναικών, των παιδιών, των ηλικιωμένων, των ατόμων με αναπηρία, των ανέργων, τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένας έμπειρος δυναμικός και αποδεδειγμένα ικανός άνθρωπος, που θα κάνει σπουδαίο έργο για όλη την Αττική. Στη χάραξη της νέας αυτής «περπατησιάς», όπως λέει ο ίδιος, θέλω να είμαι δίπλα του.

Έχω την εμπειρία, τις δυνατότητες και κυρίως τη διάθεση να εργαστώ με όλη μου την ψυχή για να πάμε την «Αττική μπροστά». Θα είναι τιμή μου να έχω τη στήριξή σας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button