ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ελευθερία Τοκατλίδη: 20 χρόνια δέσμευση στην τοπική αυτοδιοίκηση και τη Δυτική Αθήνα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ
υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
Αττική Μπροστά, Νίκος Χαρδαλιάς

Καθώς αναλογίζομαι το ταξίδι που με έφερε στην απόφαση μου να συστρατευτώ με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Συνδυασμό «Αττική Μπροστά» θυμάμαι το δυνατό δεσμό που μας συνδέει. Για πάνω από 20 χρόνια, η δέσμευσή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ακλόνητη απόδειξη της βαθιά ριζωμένης αγάπης μου για τον τόπο μας, την Δυτική Αθήνα.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου στο Χαϊδάρι, στα κοινά του οποίου δραστηριοποιούμαι ως Δημοτική Σύμβουλος και έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Από τις θέσεις αυτές, αλλά και ως ενεργή πολίτης, κλήθηκα να αντιμετωπίσω πολλά ζητήματα, ιδίως στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, βρίσκοντας πάντα χρήσιμες και πρακτικές λύσεις. Απέκτησα γνώσεις και εμπειρία, έκανα φίλους και, θέλω να πιστεύω, ότι κέρδισα τον σεβασμό των συμπολιτών μου.

Η Δυτική Αθήνα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά. Είναι πολλά όμως ακόμα που πρέπει να γίνουν, σε πολλούς τομείς, ώστε να καλύψει την απόσταση που τη χωρίζει από άλλες περιοχές της Αττικής και να λυθούν παλαιότερες παθογένειες. Αυτό αξίζουν οι κάτοικοί της και μπορούμε να το πετύχουμε, καθώς οι δυνατότητές μας είναι τεράστιες.

Ως Περιφερειακή Σύμβουλος στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, έχοντας ως εφόδια τη γνώση των προβλημάτων, αλλά και των δυνατοτήτων της Δυτικής Αθήνας δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για την αναβάθμιση όλων των Δήμων της περιοχής μας. Με δράσεις για το αστικό περιβάλλον, την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων, τις υποδομές. Να σταθώ ενεργά δίπλα σε κάθε πολίτη και ιδίως στις εργαζόμενες γυναίκες – ρόλος που γνωρίζω πολύ καλά η ίδια – και στις ευπαθείς ομάδες. Τους ανέργους, τους ηλικιωμένους, όσους έχουν ανάγκη κοινωνικής στήριξης. Η δύναμή μας, άλλωστε, βρίσκεται στην ενότητα και την αλληλεγγύη.

Σε μια Δυτική Αθήνα που αλλάζει και θέλει να αποκτήσει μια πιο σύγχρονη ταυτότητα, η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να κάνει πολλά. Με την καθοδήγηση του επόμενου περιφερειάρχη μας, Νίκου Χαρδαλιά και τη δική σας υποστήριξη, θα ήθελα να είμαι μια χρήσιμη φωνή και μια δυναμική εκπρόσωπος της Δυτικής Αθήνας. Για την Αγία Βαρβάρα, τους Αγίους Αναργύρους – Καματερό, το Αιγάλεω, το Ίλιον, το Περιστέρι, την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι. Για κάθε γωνιά της Δυτικής Αθήνας και των σπουδαίων ανθρώπων της.

Θα είναι τιμή μου να έχω τη στήριξή σας, για να πάμε την «Αττική μπροστά».

Ελευθερία Τοκατλίδη
Δυνατά στα Δυτικά

Βιογραφικό

Η Ελευθερία Τοκατλίδη γεννήθηκε στο Χαϊδάρι το 1973. Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού με τίτλο «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» και ειδικότητα στον Προγραμματισμό και την Ανάπτυξη.

Εργάζεται ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος σε Δήμους για υποθέσεις Δημοσίου Δικαίου, συμβάσεις προμηθειών, υπηρεσιών, μελέτες, διαγωνισμούς, νομιμότητα αποφάσεων συλλογικών οργάνων και εν γένει την λειτουργεία ΝΠΔΔ και ΟΤΑ. Παράλληλα, συμμετέχει στην εισαγωγική εμπορική εταιρεία της οικογένειάς της.

Από το 2006 εκλέγεται μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου και μεταξύ άλλων, έχει αναλάβει τις θέσεις Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Προέδρου του Νομικού Προσώπου των παιδικών σταθμών του Δήμου και Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, δημιουργώντας καινούργιες δομές και υπηρεσίες προς τους δημότες, όπως νέους Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, Κοινωνικό Παντοπωλείο, προγράμματα Ανέργων με δράσεις mentoring και ανάπτυξης δεξιοτήτων, καθώς και δομές υποστήριξης ατόμων τρίτης ηλικίας με δράσεις προληπτικής ιατρικής.

Είναι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ από το 2016, μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της ΚΕΔΕ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χριστοδούλειου Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών.

Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Νώντα Λιβερέζα και έχουν μία κόρη που σπουδάζει Νομική.

Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button