ΕΛΛΑΔΑ

Εκδήλωση μνήμης για τα θύματα στα Τέμπη με τον Μάριο Φραγκούλη

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα οργανώνεται εκδήλωση μνήμης στον τόπο του τρομακτικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή 57 ανθρώπων.

Όπως έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα pelop, στην εκδήλωση προσκλήθηκε να τραγουδήσει ο Μάριος Φραγκούλης μετά από πρόσκληση του Δημήτρη Κουρέτα, πρόσκληση που ο γνωστός καλλιτέχνης την αποδέχθηκε καθώς στη σύγκρουση των τρένων έχασε αγαπημένο παιδικό του φίλο όπως είχε κάνει γνωστό με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Μάριος Φραγκούλης με συγκίνηση αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα αφιερώσει στη μνήμη των νεκρών τη  μουσική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας, που θα είναι φυσικά προσαρμοσμένη στο θλιβερό γεγονός.

Η ιδέα του Περιφερειάρχη γεννήθηκε όταν διάβασε την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Μάριου Φραγκούλη στο Instagram για τον χαμό του παιδικού του φίλου:

«Δεν γράφω συχνά για ανθρώπους που έχω χάσει από τη ζωή αλλά θα κάνω μια εξαίρεση για τον χαμογελαστό και πάντα θετικό Χρηστάκη μας, τον τόσο αγαπημένο μας παιδικό φίλο που ζήσαμε, μεγαλώσαμε μαζί στη Νέα Μάκρη από έξι χρονών και μετά…

Αλλαξαν οι ζωές μας, ταξιδέψαμε σε άλλες χώρες, όμως πάντα αυτό το αυθόρμητο χαμόγελο και η παιδική αθώα αγάπη κρατάει μέχρι τώρα και θα είναι μέσα μας μέχρι να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο. Τι κρίμα να φεύγουν άνθρωποι από τη ζωή τόσο νέοι και τόσο καλοί! Καλό ταξίδι Χρήστο μας και σε έναν άλλο κόσμο, ίσως και πιο μαγικό απ’ αυτόν που ζούμε τώρα. Πάντα είσαι μέσα στην καρδιά μας».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button