ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρέλαβε το… κλειδί του γραφείου του

Κατά την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη οι φήμες ήταν έντονες στο Χαϊδάρι ότι πιάνει δουλειά στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά του Γιώργου Προκοπίου. Εμείς τότε προτιμήσαμε να πιστέψουμε το τουίτ του Αντώνη Καρακούση, δημοσιογράφου του “Βήματος”, ότι θα εργαστεί στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Όπως κάναμε λάθος. Το businessdaily.gr αναφέρει πως ο πρώην βουλευτής έχει ήδη εγκατασταθεί στο γραφείο του στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Πιο συγκεκριμένα:

Τελείωσε για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το σύντομο διάλειμμα ανάμεσα στην αιφνίδια παραίτησή του από το υπουργείο Ναυτιλίας και την έξοδο από την πολιτική και στην είσοδό του στις δουλειές του ιδιωτικού τομέα.  Όπως μαθαίνουμε, χθες ήταν η επίσημη πρώτη του στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, όπου παρέλαβε και το… κλειδί του γραφείου του.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρέλαβε το… κλειδί του γραφείου του 3

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, με δεδομένη και την ειδίκευσή του στο ναυτιλιακό Δίκαιο, ότι μεταξύ των καθηκόντων του θα είναι οι επαφές με ναυτιλιακές εταιρείες που κλείνουν συμβόλαια με τα Ναυπηγεία. Ανοικτό παραμένει, εξάλλου, το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και με τα συμβόλαια του ναυπηγείου με το Πολεμικό Ναυτικό – θυμίζουμε ότι έχει υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας με τη ThyssenΚrupp Marine Systems, που εν δυνάμει μπορεί να καλύψει την αναβάθμιση των φρεγατών τύπου ΜΕΚΟ και τη συντήρηση των υποβρυχίων. Όσο για τη χωροταξία του νέου του γραφείου, οι πηγές μας λένε ότι είναι στο Κτήριο Υποβρυχίων.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button