ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Είχα μια πολύ επικίνδυνη συνάντηση με ηλεκτρικό πατίνι”

Η κ. Μαριαλένα Ζαβιτσάνου διηγείται ένα μια επικίνδυνη συνάντηση που είχε χτες με νεαρό αναβάτη ηλεκτρικού πατινιού στην οδό Κύπρου στα Κουνέλια:

Θα ήθελα να σας πω ένα περιστατικό που μου συνέβη και το βρίσκω πολύ σημαντικό για αναφορά στην εφημερίδα σας, αλλά και γενικώς γιατί σίγουρα θα θρηνήσουμε ζωές με τα ηλεκτρικά πατίνια. Συνέχεια στο δρόμο συναντώ ανήλικα παιδιά που οδηγούν ανεξέλεγκτα ηλεκτρικά πατίνια, χωρίς καμιά οδηγική παιδεία. 

Χθες το απόγευμα, λοιπόν, καθώς έβγαινα στην οδό Κύπρου από την διασταύρωση Δόξης και έχοντας τριπλοτσεκάρει αν έρχεται κάποιο αυτοκίνητο, γιατί στην Κύπρου τρέχουν και κάνουν και προσπεράσεις (αυτό κι αν είναι επικίνδυνο), ξαφνικά  από το απέναντι στενό, που είναι μονόδρομος και μπαίνεις -δεν βγαίνεις- πετάγεται ένα παιδί με ηλεκτρονικό πατίνι και βρίσκεται στο ρεύμα μου ακριβώς μπροστά μου. Για μια στιγμή φρέναρα απότομα και πραγματικά νόμιζα πως τον ακούμπησα. Ωστόσο, ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα και απλά εξαφανίστηκε ανεβαίνοντας την Κύπρου προς τη μεριά της Ιεράς Οδού. Πραγματικά δεν πρόλαβα να πατήσω ούτε κόρνα ούτε να κατέβω να μιλήσω, είχε ήδη εξαφανιστεί.

Αυτό το πράγμα είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και συνέχεια παιδιά με πατίνια βγαίνουν σε κεντρικούς δρόμους, αλλά και στις γειτονιές, χωρίς κάποιον ενήλικα μαζί τους. 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button