ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Καλά τα νέα για τα παιδιά που χτύπησαν στο τροχαίο

Την Τρίτη το βράδυ έγινε ένα σοβαρό τροχαίο στην οδό Χίου. Όπως γράψαμε, τραυματίστηκαν δύο παιδιά που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: "Σοβαρό τροχαίο στο κεντρικό Χαϊδάρι – Δύο παιδιά στο νοσοκομείο

Ευτυχώς τα νέα είναι καλά. Όπως έγραψε στη σελίδα μας στο fb o κ. Νικόλας Καραβίτης, στέλεχος του ΑΟ Χαϊδαρίου, οι δύο νεαροί είναι παίχτες του ΑΟΧ, που γύρναγαν από την προπόνηση στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης. Κάθονταν στα πίσω καθίσματα και κατά την σύγκρουση των αυτοκινήτων και στην εν συνεχεία πρόσκρουση σε άλλα σταθμευμένα υπέστησαν θλαστικά τραύματα. Στο νοσοκομείο φόρεσαν κολάρο και βγήκαν. Ο οδηγός και ο συνοδηγός δεν έπαθαν τίποτα.

Όπως αναφέρει ο κ. Καραβίτης, ο οδηγός που παραβίασε το στοπ είπε ότι περνάει πολλές φορές από το ίδιο σημείο και δεν έχει δει το στοπ. Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, ο οδηγός του αυτοκινήτου που ερχόταν από την Κανάρη (εκεί έχει στοπ) δεν είχε καλή ορατότητα λόγω των παρκαρισμένων οχημάτων και βγήκε πιο έξω στη Χίου. Εκείνη την ώρα κατέβαινε το ΙΧ με τους νεαρούς αθλητές, που χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο δεξιά του και στη συνέχεια σε άλλα δύο στην αριστερή μεριά του δρόμου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button