ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απολογισμός έργου της διοίκησης Β. Ντηνιακού λίγο μετά τα μισά της θητείας της

Λίγο μετά τα μισά της θητείας της η διοίκηση του Βαγγέλη Ντηνιακού κάνει απολογισμό της δράσης της με φυλλάδιο που μοίρασε η παράταξη “Χαϊδάρι Ξανά” και τώρα είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά.

Ο δήμαρχος στο μήνυμά του δίνει έμφαση στις παρεμβάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας, από την καθαριότητα μέχρι τη Δημοτική Συγκοινωνία. Επίσης τονίζεται ότι έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 25 εκατ. ευρώ βρίσκονται σε διάφορα στάδια εξέλιξης (επισημαίνεται πάντως ότι η επιλογή των έργων που θα χρηματοδοτηθούν δεν εξαρτάται μόνο από τον Δήμο και αναφέρεται σχετικά το πρόβλημα της κατάστασης των οδοστρωμάτων στην πόλη). Στέκεται ακόμη στις οικονομικές συνέπειες της κρίσης της πανδημίας, αλλά και τώρα του πολέμου στην Ουκρανία. Λέει επίσης ότι η ισχύουσα στο Δημοτικό Συμβούλιο απλή αναλογική δεν επιτρέπει στη διοίκησή του να υλοποιήσει προτάσεις της, λόγω αντίδρασης της αντιπολίτευσης που διαθέτει την πλειοψηφία, όπως η αποκατάσταση του “Θεαθήναι” ή η δημιουργία κυλικείου δίπλα στη Βιβλιοθήκη, στο Αίθριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φυλλάδιο εκδόθηκε με έξοδα της δημοτικής παράταξης, παρά το ότι είναι συνηθισμένο -και νόμιμο- να βγαίνει με έξοδα των Δήμων. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενό του ΕΔΩ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button