ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΣΜΟΣ

“Χρηματοδοτήσαμε την προεκλογική εκστρατεία του Σαρκοζί”

 

Το 2011 ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Σάιφ αλ-Ισλάμ Καντάφι αποκάλυψε στο euronews ότι η Λιβύη χρηματοδότησε την προεκλογική του εκστρατεία το 2007.  Την Τρίτη 20 Μαρτίου ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, συνελήφθη και ανακρίνεται για την υπόθεση της χρηματοδότησης της προεκλογικής του καμπάνιας το 2007. 

Όπως είχε πει τότε ο Σάιφ Καντάφι, ο “κλόουν Σαρκοζί” θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα αυτά που ανήκουν στο λαό της Λιβυής. 

Το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Σάιφ Καντάφι. «Ο Σαρκοζί πρέπει να επιστρέψει στη Λιβύη τα χρήματα που πήρε για την προεκλογική του εκστρατεία. Χρηματοδοτήσαμε την προεκλογική του εκστρατεία και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες και είμαστε έτοιμοι να τις δημοσιεύσουμε. Το πρώτο πράγμα που ζητάμε από αυτόν τον κλόουν το Σαρκοζί είναι ότι επιστρέφει αυτά τα χρήματα στον λαό της Λιβύης. Τον βοήθησε να γίνει πρόεδρος ώστε να βοηθήσει τον λαό της Λιβύης, αλλά μας έχει απογοητεύσει.Και πολύ Σύντομα θα δημοσιεύσουμε όλες τις λεπτομέρειες και τα έγγραφα και τα τραπεζικά δελτία πληρωμής».  

 

Παρόμοια Άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button