ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολίτης + εφημερίδα, μια όμορφη συνεργασία

 

Η κυρία Γωγώ Καλοτύχου, κάτοικος της οδού Στυλίδος όπου τις μέρες αυτές κατασκευάζεται και ολοκληρώνεται το μικρό αντιπλημμυρικό της Αστυθέας, έστειλε στην εφημερίδα μας ευχαριστήρια επιστολή για την πολύχρονη συνεργασία μας με τη γειτονιά, προκειμένου να αναδειχθεί το πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους συμπολίτες μας εκεί.

To “Χαϊδάρι Σήμερα” έκανε πολλά ρεπορτάζ και δημοσίευσε απελπισμένες επιστολές κατοίκων μιας ξεχασμένης από τον Δήμο γειτονιάς, που έδωσαν το αγώνα τους και μέσα από τις στήλες μας. Ευχαριστούμε και εμείς με τη σειρά μας την κυρία Καλοτύχου και άλλους γείτονές της, για την ωραία συνεργασία επί πολλά χρόνια. 

Αγαπητό Χαϊδάρι Σήμερα,

Σου στέλνω μήνυμα πρώτον για όλη τη συμπαράστασή σου αυτά τα χρόνια στο πρόβλημα της γειτονιάς μου.  Τα έργα κοντεύουν να τελειώσουν και επιτέλους θα μπορέσουμε να κυκλοφορούμε αξιοπρεπώς και με ασφάλεια!

Σαν άνθρωπος μετά την συνεργασία μας θέλω να σου πω ότι μπορείς να με υπολογίζεις για φίλη και θα βοηθήσω, αν μου το ζητήσεις, με μεγάλη χαρά! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

Γεωργία Καλοτύχου

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Κατασκευάζεται το αντιπλημμυρικό της Αστυθέας

“Εδώ Αστυθέα. Εδώ δημότες β΄ κατηγορίας”

Αγανακτισμένοι κάτοικοι Αστυθέας: Τώρα μάς θυμηθήκανε όλοι!

 

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button