ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χόρεψαν πυργούσικο στη Σαντορίνη

 

Τη Σαντορίνη, ένα από  τους πιo διάσημους προορισμούς του κόσμου και από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, επισκέφθηκαν οι Πυργούσοι, στην τετραήμερη εκδρομή τους από 7- 10 Ιουνίου, η οποία, όπως όλες, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Επισκέφθηκαν τη μεσαιωνική πρωτεύουσα της Σαντορίνης,  τα Φηρά, με τα γραφικά σοκάκια, απόλαυσαν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα να λούζει όλο το νησί στα χρώματα της δύσης στην Οία, έζησαν την πλούσια ιστορία της, επισκέφθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου και το μουσείο Φηρών, τον Εμπορειό με τον επιβλητικό Γουλά, τον Πύργο, που απλώνεται στην πλαγιά μικρού λόφου με το μεσαιωνικό καστέλι και με τα δαιδαλώδη και γραφικά καλντερίμια! Επισκέφθηκαν τις μαύρες παραλίες της Περίσας και στου Καμαρίου και απόλαυσαν  τις παροχές του ξενοδοχείου!

Οι  εικόνες από την κορυφαία εμπειρία τους, στην κρουαζιέρα με ιστιοφόρο, θα μείνουν αξέχαστες, με τη γεωφυσική ιδιαιτερότητα της Σαντορίνης που έχουν δημιουργηθεί από αναβλύζουσα λάβα! Η κρουαζιέρα στα νερά της καλντέρας ήταν  μια εμπειρία μοναδική, με στάση στο ηφαίστειο (Νέα Καμένη), τις Θερμές Πηγές (παλ.Καμένη), τη Θηρασιά,στο Αμμούδι κάτω από την Οία, το  παλιό λιμάνι στα Φηρά κ.ά!

Φυσικά δεν έλειψαν τα αστεία, τα ανέκδοτα από την πρόεδρο κα Μαρία Μπρη- Παπαμακαρίου, που φρόντισε τα πάντα στην εντέλεια! Το αποχαιρετιστήριο γλέντι με βιολί και λαούτο στη πισίνα-μπαρ του ξενοδοχείου θα τους μείνει αξέχαστο!Μέχρι και Πυργούσικο χόρεψαν! Πυργούσικο  χόρεψαν επίσης στο TTerpsi kafe – restaurant Fira, του Πυργούση Γιάννη Καρνή, από όπου απόλαυσαν όλο το μεγαλείο της Καλντέρας. Τα ηφαιστειακά τοπία και η ωραιότερη καλντέρα του κόσμου θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη τους.

Χόρεψαν πυργούσικο στη Σαντορίνη 1 Χόρεψαν πυργούσικο στη Σαντορίνη 3

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button