ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χάθηκε οριστικά μεγάλος πράσινος χώρος στην καρδιά του Δάσους

Κάτοικοι του Δάσους έστειλαν στην εφημερίδα μας έγγραφο του Δήμου το οποίο βεβαιώνει ότι το μεγάλο δεσμευμένο από δεκαετίες οικόπεδο στην καρδιά του Δάσους (Παλαμά και Σωκράτους), το οποίο η γεοτονιά ροσδκούσε να γίνει πλατεία, αποδεσμεύθηκε και είναι πια οικοδομήσιμο.

Ο επιστολογράφος έστειλε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” την απάντηση του Δήμου και σημειώνει ότι η απώλεια έγινε με ευθύνη του Δήμου:

Σας κοινοποιώ απάντηση του Δήμου Χαϊδαρίου, με την οποία ένας ακόμα κοινόχρηστος χώρος, ο οποίος ήταν χώρος πρασίνου τα τελευταία 50 χρόνια με πάρα πολλά πεύκα σε αυτόν, αντί να απαλλοτριωθεί προς όφελος των δημοτών, χάθηκε με ευθύνη του Δήμου Χαϊδαρίου. Επιφυλασσόμαστε για άσκηση ένδικων μέσων προς όφελος όλων μας. 

Χάθηκε οριστικά μεγάλος πράσινος χώρος στην καρδιά του Δάσους 3

Σημειώνουμε ότι ο μόνος χώρος που έχει απαλλοτριωθεί τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο είναι το διατηρητέο ακίνητο επί της Ιεράς Οδού και Περραιβού, με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο το 2014. Ωστόσο, αφού πέρασε στα χέρια του Δήμου, αφέθηκε να καταρρεύσει και μένει εντελώς αναξιοποίητο (αναλυτικά εδώ: Ο Δήμος αγόρασε διατηρητέο κτήριο… αφού έγινε χάλασμα)

Περισσότερα για τους δεσμευμένους από τον Δήμο χώρους στο Χαϊδάρι:

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button