ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Γαλανός στον “Μπέμπη”

Μιχάλης Ξιφαράς, Νίκος Γαλανός.

Μια ευχάριστη συνάντηση είχαν οι θαμώνες του “Μπέμπη” το Σάββατο το βράδυ. Ο Νίκος Γαλανός,
γοητευτικός όπως πάντα, επισκέφθηκε την παραδοσιακή ταβέρνα του Δαφνιού για να απολαύσει καλό φαγητό και ένα σεπτεμβριάτικο ήρεμο βράδυ και, όπως δήλωσε, βρήκε ακριβώς αυτό που ήθελε.

Στα μέρη μας τον έφεραν φίλοι του, συστήνοντάς του να ακολουθήσει την παρέα για την όμορφη, καταπράσινη, ελληνική αυλή και τα υπέροχα παϊδάκια του Μιχάλη Ξιφαρά. Πράγματι τα παϊδάκια ήταν η επιλογή της παρέας, μαζί με αρκετούς από τους λαχταριστούς μεζέδες του μαγαζιού. 

Οι θαμώνες από τα διπλανά τραπέζια, άλλοι διακριτικοί και άλλοι πιο διαχυτικοί, ξαφνιάστηκαν ευχάριστα πάντως αφού δεν είναι καθημερινό για την περιοχή να βλέπουμε διασημότητες γύρω μας.

Ο Νίκος Γαλανός, παρά την αναμφισβήτητη καλλιτεχνική επιτυχία που έχει σημειώσει, δεκαετίες τώρα στο θέατρο και τον κινηματογράφο, αλλά και με σποραδικές εμφανίσεις στην τηλεόραση,  παραμένει απλός άνθρωπος, που προτιμάει να κινείται αθόρυβα. Φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά απ’ τα φώτα και τα κουτσομπολιά. Οι τόνοι του είναι πάντα χαμηλοί και απασχολεί τη δημοσιότητα κυρίως με την δουλειά και όχι με την ζωή του. Παντού βέβαια βρίσκει θαυμαστές του, που τον αγαπούν πολύ, όπως συνέβη και στον “Μπέμπη”. 

Η παρέα έμεινε ως αργά και όλοι έδειξαν να το απολαμβάνουν.  

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button