ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Αίσχος για όλους μας! Δήμος – δημότες τα σκ@..νουμε με τα σκουπίδια!”

Αναγνώστης μας μάς έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες και τα παράπονά του για τα σκουπίδια:

"Αίσχος για όλους μας! Δήμος - δημότες τα σκ@..νουμε με τα σκουπίδια!" 1

“Δυστυχώς, όπως κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα συγκομιδής σκουπιδιών, δεν μπορούμε να μπούμε στο χώρο εργασίας μας και μάλιστα υγειονομικού ενδιαφέροντος!!! Τα σκουπίδια συσσωρεύονται εδώ για πάρα πολλές μέρες. (Προτείνουμε στους αρμόδιους να κοιτάξουν και λίγο πιο ψηλά στην κολόνα.)

Επιπλέον: Μετά τη Λαϊκή Αγορά, που γίνεται κάθε Πέμπτη στην 25ης Μαρτίου, τα συνεργεία καθαρίζουν το οδόστρωμα, αλλά μη δίνοντας την ίδια προσοχή σε πεζοδρόμια και πρασιές, που μένουν γεμάτα σκουπίδια.


Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη: Φιλόζωοι κρεμούν στους κάδους σακούλες με αποφάγια για τα ζώα, τις οποίες αυτά σκίζουν και γεμίζει ο δρόμος από βρομιές. Αναγκαζόμαστε να τα καθαρίζουμε κάθε μέρα μόνοι μας. 


Δεν τελειώσαμε: Ο καθένας βγάζει όποτε θέλει, ό,τι θέλει και το αφήνει όπου θέλει. Γείτονας ξεφορτώθηκε στο δρόμο ένα διπλό στρώμα, το οποίο την ίδια μέρα οι Πακιστανοί ρακοσυλλέκτες “ξεμάλλιασαν” για να πάρουν το μεταλλικό σκελετό και γέμισε η γειτονιά ξέφτια και αφρολέξ.


Υπάρχει ελπίδα;”


"Αίσχος για όλους μας! Δήμος - δημότες τα σκ@..νουμε με τα σκουπίδια!" 3Και άλλος επαγγελματίας από το Δάσος, μάς έστειλε την παρακάτω φωτογραφία από τον πεζόδρομο του Δάσους, με την επισήμανση:

“Αίσχος για όλους μας! Δήμος και δημότες τα σκ@..νουμε με τα σκουπίδια. Πότε επιτέλους θα μάθουν οι επαγγελματίες (;) να διπλώνουν τα χαρτόκουτα, για να μην γεμίζει ο κάδος της ανακύκλωσης σε 10 λεπτά; Είναι εικόνα πολιτισμένης πόλης αυτή μπροστά στα μαγαζιά μας, και μάλιστα σε σημεία όπου πληρώνουμε πανάκριβα δημοτικά τέλη όλοι μας; Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας, αλλά και ο Δήμος δεν τιμώρησε ποτέ κανέναν.”  

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button