ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ο Π. Πολάκης εγκαινίασε την Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Παίδων στο Αττικό Νοσοκομείο

Ο Π. Πολάκης εγκαινίασε την Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Παίδων στο Αττικό Νοσοκομείο 3
 Τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) Παίδων στο Αττικό Νοσοκομείο εγκαινίασε σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, τον οποίο περίμεναν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση του ιδρύματος.
Η ΜΑΦ Παίδων της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 11 Ιανουαρίου και αποτελεί τη μοναδική μονάδα τέτοιου είδους σε ολόκληρη τη Δυτική Αττική, και υλοποιήθηκε μέσω της δωρεάς του απαραίτητου εξοπλισμού από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
«Η λειτουργία της, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, θα συμβάλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών με επικίνδυνα και απειλητικά για τη ζωή των παιδιών νοσήματα και θα συνδράμει ουσιαστικά στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας», δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνος Δραγώνας.

Διαμαρτυρία του σωματείου εργαζομένων

Για «επίσκεψη-σόου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο των ράντζων και των εργολάβων, της τεράστιας έλλειψης προσωπικού, της υποχρηματοδότησης και της κατεστραμμένης υποδομής (από το μαγνητικό τομογράφο μέχρι τα κολονοσκόπια), των κλειστών χειρουργικών αιθουσών και κλινών ΜΕΘ, των χιλιάδων οφειλόμενων ρεπό», έκανε λόγο το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων.
«Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου δεν ξεχνούν τον εμπαιγμό και τις ψεύτικες υποσχέσεις, δεν δίνουν συγχωροχάρτι στην αντιλαϊκή πολιτική, που συνεχίζεται και με αυτήν την κυβέρνηση, δεν συμβιβάζονται με το μικρότερο κακό. Ζητούν μόνιμη, σταθερή δουλειά για όλους, να φύγουν οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία, δημόσια και δωρεάν υγεία», πρόσθεσε.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button