ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Φως στο τούνελ” για τον παιδικό σταθμό του Άνω Δάσους


Ακτίδα φωτός στο μακρύ τούνελ, για ένα από τα πολυπλοκότερα και πιο πολυσυζητημένα ζητήματα της πόλης μας. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (19 Σεπτεμβρίου 2016), ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος ανακοίνωσε ότι η νέα διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, αποφάσισε να τον δεχτεί στο γραφείο της, αποδίδοντας σε λάθος της γραμματείας της το γεγονός πως δεν έχει γίνει
μέχρι σήμερα  η συνάντηση, την ο οποία η δημοτική αρχή Χαϊδαρίου επανειλημμένα έχει ζητήσει. Αντικείμενο συζήτησης -τι άλλο;- το περιβόητο ζήτημα του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Οδού Βεργίνας.

Ψάχνουν την κοινή συνισταμένη

Στη συζήτηση που είχαν οι δύο πλευρές, σύμφωνα με τον δήμαρχο, φάνηκε η διάθεση να βρεθεί κοινή λύση για αυτό το περίπλοκο θέμα. Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ αναγνώρισε πως, μεταξύ άλλων, απαιτείται να «σηκωθεί» ο δρόμος για να υπάρχει η συγκοινωνιακή σύνδεση του Βρεφονηπιακού Σταθμού. Παράλληλα διατύπωσε κάποιες προτάσεις όπως, να επισκεφτούν το χώρο Πολιτικοί Μηχανικοί του Οργανισμού, που σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας να κάνουν επιτόπια καταγραφή των προβλημάτων, αλλά και των εργασιών που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει διαφορετική εκτίμηση για το ποσό που απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες και για το αν θα πρέπει να προηγηθεί το έργο της ολοκλήρωσης του δρόμου ή το κτηρίου.


Σελέκος: «Απαράδεκτη η σύμβαση του έργου»

Ο δήμαρχος ανέφερε κατηγορηματικά στην κ. Καραμεσίνη πως  σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί τη σύμβαση χρησιδανείου,  που του είχαν προτείνει οι προηγούμενες διοικήσεις του Οργανισμού, κάτι το οποίο και η νέα διοικήτρια θεώρησε απαράδεκτο.
Ο Δήμος Χαϊδαρίου θα περιμένει τις επόμενες μέρες να γίνει η συνάντηση στελεχών των δυο τεχνικών υπηρεσιών,  για να αποφασίσουν από κοινού για το πώς θα λυθεί το επίμαχο και χρόνιο αυτό ζήτημα. Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα έχουν ξοδευτεί για τον σταθμό περίπου 2.500.000 ευρώ και εκκρεμούν ακόμη αρκετά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ 

“Αραχνιάζει” και φέτος ο “κρεμαστός” βρεφονηπιακός του Άνω Δάσους

 

Ο “κρεμαστός” βρεφονηπιακός του Χαϊδαρίου και το “μπακαλοτέφτερο” του ΟΑΕΔ

 
 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button